Hulusi Akar saldırganlara seslendi: Değerli arkadaşlarım

Hulusi Akar saldırganlara seslendi: Değerli arkadaşlarım
Milli Savunma Bakanı Akar, saldırganlara 'Değerli arkadaşlarım, mesajlarınızı verdiniz, tepkilerinizi gösterdiniz. Bize güvenin, bize inanın' ifadeleriyle seslendi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çubuk’taki asker cenazesinin ardından uğradığı saldırı sonrası getirildiği evin etrafını çeviren saldırgan kalabalığa sakin olmaları çağrısında bulunurken tartışılacak ifadeler kullandı.

'DEĞERLİ ARKADAŞLARIM, KAEDEŞLERİM MESAJINIZ ALINDI'

Polis arabasının hoparlöründen evin çevresindeki saldırgan kalabalığa seslenen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, saldırgan grubu cesaretlendiren şu ifadeleri kullandı:

"Çubuk, yiğit insanların olduğu, şanlı tarihi olan bir yer. Sizler gerçekten son derece bilgili, görgülü, yetişmiş insanlarsınız. Sizin şanlı bir tarihiniz var. Bugün burada bir evladımız şehit oldu. Onunla ilgili gerekli töreni yaptık, vazifemizi yaptık. Değerli arkadaşlarım, Çubuklu kardeşlerim mesajlarınızı verdiniz, tepkilerinizi gösterdiniz. Arkadaşlarım bize güvenin, bize inanın hep beraber burayı boşaltıyoruz ve Yener’in evine gidiyoruz."

'SALDIRGANLAR NE MESAJI VERMİŞTİR?'

CHP Sözcüsü Faik Öztrak Parti Genel Merkezinde yaptığı basın açıklamasında, Milli Savunma Bakanı'nın, saldırganlara yönelik üslubunu eleştirdi:

"Milli Savunma Bakanı'na bir sorumuz var. Genel Başkanımızı linç etmek isteyen o evi yakın diye bağıran hainlere dönüp de "mesajlarınızı verdiniz" demek ne anlama gelmektedir? Bu organize güruh, ne mesajını vermiştir? Bu nasıl bir cümledir. Bu kendini bilmezlerin vermek istediği mesaj bellidir. Kimlerin değirmenine su taşıdıkları da bellidir. Bugün ve bu saatten sonra artık sorumluluk makamındakiler kullandıkları dile özen göstermelidir."

(HABER MERKEZİ)

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar