AKP’li Ünal: Parker'ın babası Yahudi, kendisi de azılı bir İsrail savunucusu

AKP’li Ünal: Parker'ın babası Yahudi, kendisi de azılı bir İsrail savunucusu
AKP'li eski vekil Aydın Ünal, Demirtaş okuyan ABD'li oyuncu için 'Babası Yahudi, kendisi de azılı İsrail savunucusu. En bilinen filmi ise Sex and City' ifadelerini kullandı.

ARTI GERÇEK- 25. ve 26. dönem AKP Ankara Milletvekili Aydın Ünal, ABD'li oyuncu Sarah Jessica Parker'ın, HDP’nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı ve eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kitabını okumasını köşesine taşıdı.

Ünal, "Yeni bir Gezi olur mu?" başlığıyla yayınlanan köşesinde, Demirtaş’ı okuyan Parker için "Çocukluğundan beri film çeviriyor. Babası ve eşi Yahudi. Kendisi de azılı bir İsrail savunucusu" ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABER: SARAH JESSİCA PARKER, DEMİRTAŞ OKUYOR

AKP’li Ünal, yazısının ilgili bölümünde şu ifadeleri kullandı:

 "ABD’li ünlü oyuncu Sarah Jessica Parker, New York’taki evinden çıkarken elinde Selahattin Demirtaş’ın cezaevinde yazdığı Seher adlı kitapla görüntülenmiş. Sonradan anlaşıldı ki, Demirtaş’ın kitabının İngilizce çevirisini Sarah Parker’ın yayınevi basacakmış. Sarah Parker çocukluğundan beri film çeviriyor. Babası ve eşi Yahudi. Kendisi de azılı bir İsrail savunucusu. Filistinlilere "terörist" diyecek kadar azılı. En bilinen filmi ise "Sex and the City"!

AKP’DEKİ GEZİ NEFRETİ DİNMİYOR…

Ünal, Fransa’da adaletsizliğe karşı yapılan eylemleri de yandaş medya gibi Gezi eylemleri üzerinden yorumlayarak, "Türkiye’de yeniden bir Gezi olur mu? Olmaz" diye sordu. AKP’li eski vekil, Türkiye’nin neredeyse her kentinde milyonları sokağa döken halk isyanını ‘FETÖ’ ile bağlantılayarak "Çünkü FETÖ yok. Çünkü FETÖ’nün Türkiye solunu parmağında oynatacağı ajanları, sol görünümlü sahte sosyal medya hesapları, medyası yok. Göstericileri önce tahrik edecek, sonra kenara geçip seyredecek FETÖ’cü polis yok. Göstericilerin sırtını sıvazlayıp salıverecek FETÖ’cü hâkim-savcı yok. Göstericilerin arkasında duracak bir Cumhurbaşkanı yok. Soros bile umudunu kesti gitti; ülkeyi kışkırtacak ajan provokatör yok. Bu kadar yoktan bir Gezi çıkmaz" ifadelerini kullandı.

KABUL ETTİ: KOMPLO DEĞİL BASBAYAĞI SİNYALİZASYON EKSİKLİĞİ

AKP'li Ünal, Ankara’daki tren kazasında hayatını kaybeden Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berahittin Albayrak’a da değindiği yazısında, hükümetin sinyalizasyon eksikliği olmadığı yönündeki açıklamalarına gönderme yaparak, "Bir anda komplo teorileri havada uçuşmaya başladı. Yok. Komplo filan yok. Basbayağı sinyalizasyon eksikliği işte. Ülkede "sinyalden" bol bir şey yok oysa…"Sinyal" olması gereken yerde olsa, belki kaza olmayacak, belki 9 can yitirilmeyecekti" eleştirisinde bulundu.

Öne Çıkanlar