AKP'ye 'SizYaptınız', 'YineYaparsınız' tepkisi

AKP'ye 'SizYaptınız', 'YineYaparsınız'  tepkisi
AKP'nin 23 Haziran İstanbul seçimleri için kullandığı 'Biz yaptık, yine biz yaparız' sloganına sosyal medyada tepki büyük.

AKP'nin 23 Haziran İstanbul seçiminde kullandığı afişlerdeki 'Biz yaptık yine biz yaparız' sloganı ve sosyal medyada '#YaKimYaptıBunu' etiketiyle başlattığı kampanyaya yanıt olarak '#SizYaptınız' kampanyası başladı.

Hazırladıkları afişlerle, AKP'nin yönetiği İstanbul'daki olumsuz icraatları hatırlatan Twitter kullanıcıları, Binali Yıldırım'ın sloganına tepki gösteriyor.

Twitter'da 'Siz Yaptınız' ve 'YineSizYaparsınız' etiketleriyle paylaşılan mesajarda Binali Yıldırım'ın ve AKP iktidarının istanbul için aldıkları olumsuz kararlar ve sonuçları hatırlatıldı. 

 

 

Tarikat yurtlarını ve o yurtlarda hayatını kaybeden çocukların hatırlatıldığı afişi paylaşan bir Twitter kullanıcısı mesajında "Artık kişilere,gruplara,vakıflara,cemaatlere ve tarikatlara hizmet işi bitecek" ifadesi kullandı.

 

 

Sosyal medya kullanıcıların bir çoğunun hedefinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin gelirinin, cemaatlere, vakıflara dağıtılması vardı.

 

 

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar