Ali İhsan Varol: Bizi direkt kovdular

Ali İhsan Varol: Bizi direkt kovdular
'Kelime Oyunu'yla 'En İyi Yarışma' ödülünü alan Ali İhsan Varol, Gezi Direnişi'ne gönderme yapınca işten çıkarılmıştı.

45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde "En İyi Erkek Sunucu" ödülünü alan Acun Ilıcalı, ödülünü eski haber müdürü İlker Yasin'in elinden aldı. Ilıcalı, Yasin'in kendisini kovmak üzereyken elektriklerin kesilmesiyle kovulmaktan son anda kurtulduğunu söyledi.

"En İyi Yarışma" kategorisinde ise ödülü Teve 2’de yayımlanan "Kelime Oyunu" programıyla Ali İhsan Varol aldı. Varol ödül töreninde yaptığı konuşmada Ilıcalı'ya gönderme yaparak, "Anlatabilecek çok şeyim yok. Yöneticilerimizin makam odalarında uyuya kalmadık. Kovulmak üzereyken elektrikler de sönmedi. Direkt kovdular. İlginç şeyler yaşadık. Ve neticesinde buradayız, hepinize çok teşekkürler" ifadesini kullandı.

2013 yılında Ali İhsan Varol'un sunduğu ve sorularını hazırladığı "Kelime Oyunu" yarışmasında Gezi Direnişi'ne gönderme yapılmış, bunun üzerine Varol'un işine son verilmişti. Sunucu daha sonra twitter hesabından açıklama yaparak, "Bu gece çekim yok, banttan yayın... İşten çıkarıldığıma dair bir bilgi gelmedi. İlginize çok teşekkür ederim" açıklamasında bulunmuştu. (YAŞAM HABERLERİ SERVİSİ)
 

Öne Çıkanlar