Başakşehir'den Arda'ya 2.5 milyon lira para cezası

Başakşehir'den Arda'ya 2.5 milyon lira para cezası
Dört suç isnat edilen 31 yaşındaki futbolcunun toplamda tam 12.5 yıl hapsi isteniyor.

Başakşehir, Arda Turan'ın şarkıcı Berkay ile yaşadığı kavga sonrasında kararını verdi. Alınan kararda tecrübeli futbolcu 2.5 milyon TL para ceza ile cezalandırıldı.

İşte kulüpten yapılan açıklama:

Yönetim Kurulumuz 15.10.2018 tarihinde saat 19:30’da tek gündem maddesi ile olağanüstü toplanmış ve oyuncumuz Arda Turan’la ilgili bir kısmını aşağıda açıkladığımız bazı kararlar almıştır.

Milli Takım maçları nedeniyle verilen 3 günlük izin sırasında futbolcumuzun işlediği iddia edilen ve medyaya yansıyan fiillerinin İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nün etik ve profesyonel anlayışı ile hiçbir şekilde bağdaşmadığını belirtmek isteriz.

Konunun yargıya intikal etmesi sebebiyle ek karar ve yaptırım haklarımızı saklı tutarak, kendisini 2 milyon 500 bin TL para cezası ile cezalandırdığımızı, oyuncunun profesyonel yükümlülüklerinin yargı kararını verene kadar devam edeceğini kamuoyuna bildiririz.

İLGİLİ HABER: ARDA TURAN HAKKINDA 12,5 YIL HAPİS İSTENİYOR

12.5 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Şarkıcı Berkay'ın eşini taciz ettiği belirtilen Arda Turan, daha sonra kendisiyle konuşmak isteyen Berkay’ın burnunu kırmış, şarkıcının kaldığı hastaneye de silahla gitmiş ve silah hastanede ateş etmişti.

Dört suç isnat edilen 31 yaşındaki futbolcunun toplamda tam 12.5 yıl hapsi isteniyor.

Arda Turan hakkında, "Cinsel taciz", "Ruhsatsız silah bulundurmak", "Genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak" ve "kasten yaralama" suçlamalarıyla dava açıldı. Şarkıcı Berkay Şahin hakkında ise "hakaret" suçlamasıyla iddianame düzenlendi. (SPOR SERVİSİ)

Öne Çıkanlar