'Başakşehir'i ben kurdum, demek ki şampiyon olabiliyormuş'

'Başakşehir'i ben kurdum, demek ki şampiyon olabiliyormuş'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı ve Fenerbahçe'nin son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Süper Lig'deki puan durumuna ilişkin olarak "Ben rahatım. Niye rahatım? Başakşehir'i ben kurdum" dedi. Erdoğan, "Başakşehir şampiyonluğu yakalarsa, bu da tabii bir devrimdir. Yani illa milyonların izlediği takımlar değil, demek ki binlerin izlediği takımlar da şampiyon olabiliyormuş" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Kanal 7'de katıldığı canlı yayında Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı ve Fenerbahçe'nin son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Habertürk'te yer alan habere göre Erdoğan, Başakşehir ve Galatasaray arasında yaşanan zirve mücadelesi için şunları söyledi:

"Ben rahatım. Niye rahatım? Başakşehir'i ben kurdum. Bir taraftan da Rize kurtardı işi, o da yükseliyor. Başakşehir'i kurduğum gibi, onun altına bir de proje takım var. O takım da benim mahalle takımı olarak 14-15 yaşında oynadığım takım. O da Başakşehir'in altyapısını oluşturuyor. Esenler Erokspor… Onlar da ikinci sırada. Başakşehir şampiyonluğu yakalarsa, bu da tabii bir devrimdir. Yani illa on binlerin veya milyonların izlediği takımlar değil, demek ki binlerin izlediği takımlar da şampiyon olabiliyormuş. İyi bir yönetim kadrosu var, Abdullah Hoca'yla. Başakşehir maliyeti düşük bir takım. Ama öbür tarafta bakıyorsunuz, milyonlarca dolara takım kuruluyor, netice yok. Şu an maliyet yüzdesi çok düşük olmasına rağmen Başakşehir şampiyon oluyor."

"FENERBAHÇE BİR ŞEYLER YAPMAYA YELTENİYOR"

Erdoğan, "Fenerbahçe'nin durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki soru karşısında ise gülerek "Çok ama çok zor bir soru sordun" dedi. Erdoğan, devamında "Fenerbahçe şu son anlarda falan bir şeyler yapmaya yelteniyor. Tabii Allah yaşatmasın yani" ifadesini kullandı.
 

Öne Çıkanlar