'Ben susmayacağım sen utanacaksın': Metrobüste cinsel taciz

'Ben susmayacağım sen utanacaksın': Metrobüste cinsel taciz
Zanlı F.Ö. tutuklandı

Metrobüsle Avcılar yönüne giden bir kadın yolcu, yanında ayakta duran bir erkek yolcunun davranışlarından rahatsız olup adamla arasına çantasını koydu. Bir süre sonra çantasını çeken kadın adamın cinsel organının dışarıda ve pantolonun ön kısmının ıslak olduğunu fark etti. Kadının tepki göstermesi üzerine kaçmaya çalışan F.Ö. adlı şahıs çevredekiler tarafından yakalanarak polise teslim edildi. O anlar ise tacize uğrayan kadın tarafından kameraya kaydedildi.

Dün saat 17.00 sıralarında metrobüsle Avcılar yönünde giden bir kadın oturduğu koltuğun yanında ayakta duran adamdan rahatsız oldu ve çantasını adamla kendisi arsına koydu. Durumun metrobüsün kalabalık olmasından kaynaklandığını düşünen ancak bir süre sonra temasın kasıtlı olduğunu fark edin kadın çantasını kaldırdığında adamın fermuarının açık, cinsel organın dışarıda ve pantolonunun ıslak olduğunu gördü.

Tacize uğrayan kadın bir yandan tacizciye tepki gösterirken bir yandan da cep telefonu ile yaşananları kaydetti. Tacizciye tepki gösteren kadın sakin olmasını isteyen yolculara ve ‘ben bir şey yapmadım diyen tacizciye, "Sakin olmayacağım. Böyle şerefsizler rahat rahat metrobüslere binip kadınları taciz edemeyecekler. Ben susmayacağım sen utanacaksın" diyerek tepki gösterdi.

Duruma tepki gösteren kadın, adama vurarak yanından uzaklaştırdı. Metrobüsteki diğer yolcuların desteği ile kaçması engellenen ve adının F.Ö. olduğu öğrenilen şahıs araçtan indirildi. Kaçması engellenen F.Ö, Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kadın yolcunun şikayeti üzerine F.Ö.'yü gözaltına aldı.

Gözaltının ardından mahkemeye sevk edilen zanlı suçlamaları kabul etmeyerek, ''Kadın yolcu ile aramızda bir çanta vardı. Kadın uyuyordu, uyanınca çığlık attı, bende korktum'' dedi. F.Ö, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ÇANTADAKİ SIVIDAN ÖRNEKLER ALINDI

Kadın yolcunun çantasına bulaşan sıvının zanlıya ait sperm örneği olup olmadığının tespiti için örnekler alınarak Polis Kriminal Laboratuvarı'na gönderildi.

Öne Çıkanlar