Beşiktaş Avrupa'ya veda etti

Beşiktaş Avrupa'ya veda etti
Beşiktaş sahasında Malmö’ye 1- 0 mağlup oldu.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu son hafta karşılaşmasında Beşiktaş sahasında Malmö’ye 1-0 mağlup oldu. Siyah beyazlı ekip bu mağlubiyetle UEFA Avrupa Ligi’ne grup aşamalarında veda etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sona erdi.

51’inci dakikada Malmö öne geçti. Rosenborg’un pasında Beşiktaş savunmasının arkasına sarkan Antonsson ceza sahasına girdikten sonra yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Malmö, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti.

65’inci dakikada rakip sahada kaptırdığı top sonrasında rakibinin sert bir müdahalede bulunan Ricardo Quaresma kırmızı kartla oyundan atıldı ve Beşiktaş 10 kişi kaldı.

Maçı kazanan Malmö puanını 9 çıkararak, grubu ikinci sırada tamamladı ve bir üst tura yükseldi. 7 puanla üçüncü sırada kalan Beşiktaş ise turnuvaya veda etti.

Beşiktaş, Karius - Dorukhan, Necip, Vida, Adriano, Medel, Oğuzhan (Dk. 60 Gökhan Töre), Quaresma, Ljajic, Mustafa (Dk. 78 Fatih), Love (Dk. 72 Larin) ile oynadı.

Malmö ise, Dahlin - Vindheim, Nielsen, Bengtsson, Safari (Dk. 55 Brorsson), Traustason (Dk. 74 Christiansen), Bachirou, Lewicki, Rieks (Dk. 80 Larsson), Antonsson, Rosenberg ile oynadı. (DHA)

Öne Çıkanlar