'Derbide sahanın en korkağı Şenol Güneş'ti'

'Derbide sahanın en korkağı Şenol Güneş'ti'
Fenerbahçe'yle Beşiktaş Kadıköy'de 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 1-1 sona eren Fenerbahçe Beşiktaş mücadelesini değerlendiren Fanatik yazarı Haşim Şahin, "Fenerbahçe’nin iyileri Hasan Ali, Slimani ve Benzia’ydı. Ama Beşiktaş’ın en korkağı da Şenol Güneş’ti bence. Zira bu kadar eksik ve yaralı Fenerbahçe karşısına Adem Ljajiçsiz Beşiktaş’ı çıkarmanın başka da izahı yoktur" dedi.

Haşim Şahin'in Fanatik'te yayımlanan yazısı şöyle:

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş mücadelesi, 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Fanatik'in usta yazarları da, Kadıköy'deki 90 dakikayı enine boyuna analiz etti.

Yetenek böylesine önemli işte. 5 hatta 6 kişi arasında topu alışı, kaleye vuruşu birinci sınıftı bence Hollandalı’nın. Ha, golden önce Mehmet Topal’ın hafif bir uyuklaması da var, bu da başka bir gerçek.

Bir başka gerçek de golü bulan Beşiktaş olsa da nispeten bir şeyler yapmak isteyen, daha çok çırpınan taraf Fenerbahçe’ydi.

Karius "Ben kaliteli kaleciyim" dedi bence bu maçtaki performansıyla. 71’de Hasan Ali’nin ortası öylesine harikaydı ki, Ayev golü yapmasa ayıp olurdu resmen.

Ama gole kadar en az 2 net golü önledi. Hele 74’te Valbuena’nın vuruşunda adeta fotoğraf çektirdi yakışıklı Alman kaleci.

Oyuna denge geldikten sonra iki takım için de geniş alanlar doğdu. Ve iki kalenin önü tehlikeden ötürü mayın tarlasına döndü. Fakat iki takım da (hakkı olanı alarak) başka gol bulamadı ve maç 1-1 sona erdi.

Fenerbahçe’nin iyileri Hasan Ali, Slimani ve Benzia’ydı. Ama Beşiktaş’ın en korkağı da Şenol Güneş’ti bence.

Zira bu kadar eksik ve yaralı Fenerbahçe karşısına Adem Ljajiçsiz Beşiktaş’ı çıkarmanın başka da izahı yoktur.  (SPOR SERVİSİ)
 

Öne Çıkanlar