'Düşmeden önce saatlerce cesetlerle uçmuş'

'Düşmeden önce saatlerce cesetlerle uçmuş'
239 yolcu ve mürettebatla birlikte kaybolan Malezya uçağıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

2014 yılında Pekin'e gitmek üzere Kuala Lumpur'dan havalandıktan sonra 239 yolcu ve mürettebatla birlikte kaybolan Malezya uçağı MH370 ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Malezya yolcu uçağı MH370, 239 yolcusu ve mürettebatıyla birlikte 2014 yılında Pekin'e gitmek üzere Kuala Lumpur'dan ayrıldıktan sonra ortadan kaybolmuştu. Aylar boyu arama çalışmaları devam etmiş ancak hiçbir sonuç alınamamıştı.

Amerikan havacılık ve seyahat alanlarında gazetecilik yapan, Deadly Departure (Ölümcül Kalkış) ve The Crash Detectives: Investigating The World's Most Mysterious Air Disasters (Kaza Dedektifliği: Dünyanın En Gizemli Hava Felaketlerini Araştırmak ) adlı kitapların yazarı olan Christine Negroni kayıp uçak ile ilgili şaşırtan bir iddia ortaya attı.

Alman gazetesi Express'in haberine göre, Negroni, kayıp Malezya uçağı MH370'in denize çakıldığı anlarda yardımcı pilotun hayatta olduğunu iddia etti.

Negroni, kalkıştan 30 dakika sonra uçakta basıncın alındığını, yolculara 15 dakika yetecek oksijen kaldığını ve bu sebeple yolcuların tümünün 15 dakika içinde öldüğünü söyledi.

Negroni'nin iddiasına göre kaptan pilot kokpite geri dönemedi ve yardımcı pilot uçağı indirmeye çalışırken "saatlerce cesetlerle uçuş" gerçekleştirdi. Ancak tüm çabalarına rağmen bir süre sonra o da bilincini kaybetti ve bu esnada uçak okyanusa çakıldı. (YAŞAM HABERLERİ SERVİSİ)
 

Öne Çıkanlar