Erdem Yener’den İmamoğlu’na: Hem yanındayız hem ensendeyiz

Erdem Yener’den İmamoğlu’na: Hem yanındayız hem ensendeyiz
Ekrem İmamoğlu’na destek mesajı yayınlayan oyuncu Erdem Yener, siyasi liderlerin sahibimiz gibi davranmasından bıktığını belirterek 'Hem yanındayız hem de ensendeyiz' dedi.

Sinema ve tiyatro oyuncusu Erdem Yener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu güne kadar alıştırılan siyasi lider profilini eleştirerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hem destek hem de uyarıda bulundu:

"Siyasi liderlerin sahibimiz gibi davranmasından bıktık. Varabilecekleri en üst seviyenin tüm halkın faydası için çalışan hizmetliler olmak olduğu gerçeğini Ekrem başkanla hatırlamayı umuyoruz. Uzun lafın kısası sonuna dek yanında ve bir o kadar da ensendeyiz."

CHP'nin adAyı Ekrem İmamoğlu'nun büyük bir farkla kazandığı 23 Haziran seçimlerinin ardından paylaştığı mesajda AKP'nin kullandığı siyasi dili eleştiren Erdem Yener, gazeteci İsmail Dükel'in tweetini paylaşarak, "Ekrem İmamoğlu kazandı.. Sabah oldu baktım, Mekke Medine yerinde duruyor, din elden gitmemiş vatandaş hala müslüman, Sisi de ortalıkta görülmüyor, etrafta Yunan bayrağı falan da görmedim!.. Peki bu dile niye ihtiyaç duydunuz? Bu dil kime ne kazandırdı?" ifadelerine katıldığını belirtti.


(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar