Fenerbahçe yaşamına son veren baba için harekete geçti

Fenerbahçe yaşamına son veren baba için harekete geçti
Fenerbahçe taraftarı İsmail Devrim oğluna pantolon alamayınca yaşamına son vermişti.

Kocaeli'de yaşayan İsmail Devrim (45) oğlunun okulun istediği pantolonu olmadığı için derse alınmadığını öğrenince hayatına son verdi. Devrim'in ölümü, dikkatleri bir kez daha son günlerde işsizlik nedeniyle yaşanan intihar girişimlerine çevirdi.

İLGİLİ HABER: OĞLUNA PANTOLAN ALAMAYAN BABA İNTİHAR ETTİ

'Çocuklarıma bakamıyorsam, çocuğuma bir pantolon alamıyorsam niye yaşıyorum ki' diyerek yaşamına son veren İsmail Devrim’in Fenerbahçeli olduğunun ortaya çıkmasının ardından taraftar grupları da harekete geçti.

Fenerbahçe taraftarları sosyal medyada maçlardaki fotoğrafları yayılan Devrim’in ailesine sahip çıkmak için birleşti. Taraftarlar, Başkan Ali Koç'u da 14 yaşındaki M.D.'ye sahip çıkmaya davet etti. 

Sosyal medya hesaplarından İsmail Devrim için atılan mesajlar şöyle:

 

 

 

 

 

 


NE OLMUŞTU?


Kocaeli’nin Körfez ilçesinin Yukarı Hereke Mahallesi’nde yaşayan 45 yaşındaki İsmail Devrim, Hereke Nuh Çimento Meslek Lisesi birinci sınıfa giden oğluna okulun istediği pantolonu alamadı. Okula giden 14 yaşındaki M.D. derse alınmayarak bir gün yok yazıldı. Eve geri gönderilen çocuk durumu anne ve babasına anlattı. Yaşananlara üzülen baba olayın üzerinden iki gün geçtikten sonra hayatına son verdi. 

 

Öne Çıkanlar