Gürcan'dan Cem Küçük'e: Mesaj alındı, saygılarımla

Gürcan'dan Cem Küçük'e: Mesaj alındı, saygılarımla
Cem Küçük'ün başka bir ülkenin istihbarat elemanı olmakla suçladığı Metin Gürcan'dan yanıt geldi.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük’ün Almanya merkezli Deutsche Welle’nin Türkçe servisine demeç veren Metin Gürcan’ın görüşlerini Türkiye düşmanı olarak niteleyip başka ülkelerin istihbarat örgütlerine hizmet ettiğini yazması üzerine Gürcan, "Anladım artık, Türkçe yorum paylaşmamam gerekiyor" diyerek yanıt verdi.

"Arkamda dayım, torpilim, bir örgüt, yapı yok. Kendi halinde, köyden çıkmış işçi Muzaffer'in oğluyum. Her şeyim açık, şeffaf. Herkes kontrol edebilir" sözleriyle Küçük’ün kendisine ilişkin suçlamalarına yanıt veren Gürcan, artık Türkçe yorum yapmayacağını belirterek "Öyle olsun. Çünkü artık korkuyorum. Mesaj alındı Cem Bey. Saygılarımla" diyerek Cem Küçük’ün kendisi gibi düşünmeyenlere ilişkin tehdit ve yaklaşımlarına ironik bir göndermede bulundu.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, yazısında Metin Gürcan’ın DW Türkçe Servisi’ne "İdlib’e askeri operasyon olsun, Türkiye zora girsin" dediğini iddia etmiş ve "Bir yabancı medya kurumuna İdlib anlaşması konusunda Türkiye’nin konumunu küçümseyici yorumda bulunmak millî bir davranış değildir. Gürcan’ın kendi ülkesinin değil başkalarının çıkarını savunan bir hâli var. Ben Gürcan’ın yorumlarını okuyunca acaba başka bir istihbarat kurumunun ya da ülkenin görüşlerini mi seslendiriyor diye düşünmeden edemedim" yazmıştı. (HABER MERKEZİ)

 

Öne Çıkanlar