Haluk Levent intihar eden babanın çocukları için harekete geçti

Haluk Levent intihar eden babanın çocukları için harekete geçti
Kocaeli'de oğluna pantolon alamadığı için intihar eden baba için Haluk Levent harekete geçti.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir süredir işsiz olan 2 çocuk babası, girdiği bunalım sonucu yaşamına son vermişti. İntihar eden babanın geride kalan çocukları için Haluk Levent, harekete geçti. Levent, "AHBAP olarak ne gerekiyorsa yapacağız... Çocuklarına burs vereceğiz" dedi.

İLGİLİ HABER: OĞLUNA PANTOLON ALAMAYAN BABA İNTİHAR ETTİ

"ÇOCUKLAR İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ"

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Haluk Levent, intihar eden babanın 2 çocuğu için AHBAB olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek, "Bazı şeyleri yazmak zorundayım. Yoksa bu tarafıma fırsatçılık olur... Evet Kocaeli'de intihar eden içimizi acıtan baba için üzgünüz hem de çok. AHBAP olarak ne gerekiyorsa yapacağız.. Çocuklarına burs vereceğiz.. Ama devleti küçümsememek lazım." dedi.

"VALİLİĞE BAŞVURSAYDI SORUN ÇÖZÜLEBİLİRDİ"

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya şu şekilde devam eden Haluk Levent, "Emin olun o baba valiliğe kaymakamlığa başvursa idi bu sorunu çözülebilirdi. Evet ben her dönem hükumetlere karşı bir muhalif olabilirim ama gördüğüm şeyleri yazmak durumundayım. Valiliklerin Kaymakamlıkların yardımlarını küçümsemeyin. Yani "hiçbir şey yapmıyor" değiller." dedi.

 

 

Konuya ilişkin daha sonra attığı bir twitt nedeniyle yanlış anlaşıldığı için özür dileyen Leven uzun süredir yürüttüğü AHBAP Başkanlığını bıraktığını açıkladı. Haluk Levent, kararını şu ifadelerle duyurdu:

"Gecenin özeti;

‘Valiliğe gitseydi ölmezdi’ diye kaba bir anlam çıkartılıyor.

Twitlerden böyle bir anlam çıkarılır mı? Evet çıkarılır. Tepkiler de bu yüzden zaten.

Ama ‘baba gururundan gidememiş bile’ dedim. Sorunun çözümü valilikler demedim.

Yine de yanlış anlaşıldım özür dilerim.

Böyle bir yanlış anlaşılmaya sebep verdiğim için AHBAP başkanlığını an itibariyle bırakıyorum. 3 ay beklemeye gerek yok. Bir kişinin bana ana avrat küfrünü 1300 kişinin beğenmesi eksikliğin bende olduğunu gösteriyor.

AHBAP devam edecektir.

AHBAP sayfası devam edecektir.

Lütfen bunu birileri küfür etti ve bıraktım diye algılamayın.

Siyasetçilere örnek olsun diye bırakıyorum.

Sorumluluk bilsinler diye bırakıyorum.

Oturdukları koltuklardan silkelensinler diye bırakıyorum."

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar