Hayaletle evlenen kadın boşandı: Dikkatli olun

Hayaletle evlenen kadın boşandı: Dikkatli olun
300 yaşındaki bir korsanın hayaletiyle evlenen kadın 'Zamanı gelince her şeyi açıklayacağım' dedi.

İrlanda'nın doğu kıyısında bulunan Drogheda kasabasında yaşayan 46 yaşındaki Amanda Teague, 1700'lü yıllarda idam edilen ve bu yılın başlarında evlendiği Jack isimli Haitili korsan hayaletinden ayrıldığını duyurdu.

46 yaşındaki kadın "fiziksel dünya" erkeklerinden bıktığı için 18. yüzyıl Haiti korsanının hayaletinde sevgiyi buldu…

300 yıl önce açık denizlerde korsanlık yapan, daha sonra da yakalanıp idam edildiği bilinen Jack isimli Haitili bir korsanın hayaletiyle evlenen Drogheda, düğünü İrlanda kıyılarındaki uluslararası sularda bir teknede düzenlemişti.

The Sun'da yer alan habere göre çalkantılı ilişkilerinin bitmesinden önce çift iki yıl nişanlı kaldı. Evliliğin üzerinden daha bir yıl geçmeden de ayrıldı. Sosyal medyada hayaletten ayrıldığını duyuran Drogheda, "Herkesin, evliliğimin bittiğini bilme zamanı geldiğini hissediyorum" diye yazdı.

Zamanı gelince her şeyi açıklayacağını belirten Drogheda, "Şimdilik söylemek istediğim tek şey, ruhani varlıklara bulaşırken çok dikkatli olmalısınız, öylesine bulaşacağınız bir şey değil" diye ekledi.

Karayip Korsanları filminin hayranı Drogheda, daha önce Johhny Depp'in canlandırdığı Kaptan Jack Sparrow'a benzemek için 6 bin euro harcadığını söylemişti. (YAŞAM HABERLERİ SERVİSİ)

Öne Çıkanlar