İçinde çocuk varken otomobili çektiler

İçinde çocuk varken otomobili çektiler
İstanbul Kağıthane'de çocuğunu kursa bırakmak için aracını cadde üzerinde park eden kadının aracı, içerisinde küçük çocuk varken çekici tarafından çekildi.

İstanbul Kağıthane'de çocuğunu kursa bırakmak için cadde üzerinde otomobilini park eden kadının aracı, içerisinde küçük çocuğu varken çekildi. Dışarı çıktığında panik yaşayan kadın, çevredeki esnaftan aracının çekildiğini öğrenince soluğu otoparkta aldı.

Geçtiğimiz Cuma günü yaşanan olayda, 3 yaşındaki oğlu Ömer ve 9 yaşındaki oğlu Ahmet ilem birlikte otomobiline binen Gülbeyaz Avnamak, Kağıthane'nin Hamidiye caddesine geldiğinde 9 yaşındaki oğlunu kursa bırakmak için caddeye park etti.

Araç içinden uyuyan 3 yaşındaki oğlunu arka koltukta bırakan Avnamak, büyük oğlunu kursa götürüp dışarı çıktıktan sonra aracını park ettiği yerde göremeyince şok oldu. İçinde çocuğunun da olduğu aracın, çekici, tarafından otoparka çekildiğini öğrenince panik yaşayan Gülbeyaz Avnamak hemen otoparka gitti.

Avnamak'ın otoparktaki polisler ile yaşadı tartışma sırasında bir kişinin cep telefonu kamerası kayıttaydı.

Sadece otoparktaki görüntüler değil aracın çekişlme ve götürülme anı da güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. (DHA)

Öne Çıkanlar