'Polis Kaşıkçı'nın konsoloslukta öldürüldüğünü düşünüyor'

'Polis Kaşıkçı'nın konsoloslukta öldürüldüğünü düşünüyor'
Bir polis yetkilisi, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kendisinden haber alınamayan gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsoloslukta öldürüldüğüne inandıklarını söyledi.

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kendisinden haber alınamayan Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsoloslukta öldürülmÜş olabileceği belirtildi

Uluslararası Haber Ajansı Reuters, Türkiye kaynaklarına dayandırarak geçtiği son dakika haberinde "polisin ilk değerlendirmeleri Cemal Kaşıkçı’nın konsoloslukta öldürüldüğüne işaret ediyor" dedi.

Reuters, haberi iki Türkiyeli yetkiliye dayandırdı.

Türk yetkililerden biri ''Türk polisinin ilk değerlendirmesi, Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu içinde öldürüldüğü yönünde. Biz cinayetin önceden planlandığına ve cesedin sonradan konsolosluktan çıkarıldığına inanıyoruz'' dedi.

Haberde, Kaşıkçı’nın ABD’den Türkiye’ye, ev almak için 200 bin dolar havale ettiği ve son zamanlarda Suudi yetkikilerle defalarca görüştüğü iddia edildi.

Cemal Kaşıkçı'nın akıbetini İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyeti soruşturuyor.

2 Ekim'de evlilik işlemleri için evrak almak üzere konsolosluk binasına giren Kaşıkçı’dan bir daha haber alınamamıştı. (HABER MERKEZİ)

İLGİLİ HABER: EMNİYET: KAYIP GAZETECİ KONSOLOSLUKTAN ÇIKMADI

Öne Çıkanlar