Emniyet: Kayıp gazeteci konsolosluktan çıkmadı

Emniyet: Kayıp gazeteci konsolosluktan çıkmadı
Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın alıkonulduğu iddiasına ilişkin soruşturma başlatıldı. Emniyete göre Kaşıkçı, 2 Ekim'den bu yana Suudi Arabistan Konsolosluğu'ndan çıkmadı.

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kendisinden haber alınamayan Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, alıkonulduğu iddiasına ilişkin soruşturma başlatıldı.

Hürriyet'in haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Suudi Arabistan vatandaşı Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim saat 13.00'te gittiği ülkesinin İstanbul Başkonsolosluğu'nda alıkonulduğuna dair iddiayla ilgili olay günü soruşturma başlatıldığı belirtilirken soruşturmanın derinleştirilerek devam ettiği kaydedildi. 

Emniyet yetkililerinin açıkladığı son bilgiye göre ise gazeteci Kaşıkçı 2 Ekim'de girdiği Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'ndan bir daha çıkmadı. Bir kısmı yetkili olan 15 Suudi Arabistan vatandaşının ise 2 uçakla İstanbul’a gelip aynı saatlerde konsoloslukta bulundukları ve geldikleri ülkelere döndükleri belirlendi. (HABER MERKEZİ) 

İLGİLİ HABER: VELİAHT PRENS: BAŞKONSOLOSLUĞUMUZDA ARAMA YAPILABİLİR

Öne Çıkanlar