Kendisini ölmüş gösterdi eşi gerçek sanıp iki çocuğuyla intihar etti

Kendisini ölmüş gösterdi eşi gerçek sanıp iki çocuğuyla intihar etti
Çin'de, sigorta dolandırıcılığı için kendisini ölmüş gibi gösterdiği iddia edilen bir adamın eşi, olayı gerçek sanarak iki çocuğuyla birlikte intihar etti.

He soyadlı 34 yaşındaki zanlının aracı bir nehirde bulunmuş ve cesedi hiç bulunamamasına karşın öldüğü sanılmıştı. Kadının, eşinin dolandırıcılık planından haberi yoktu ve eşinin öldüğüne inandı. Daha sonra kadın, internette bir intihar notu bıraktıktan sonra, iki çocuğuyla beraber bir göle atlayıp kendisini öldürdü.

He'nin geçen Cuma günü Hunan bölgesindeki Xinhua'da polise teslim olduğu belirtildi. He'ye sigorta dolandırıcılığı ve kasten mala zarar suçlamaları yöneltildi.

He geçen Eylül ayında, eşinden habersiz 1 milyon yuanlık (145 bin ABD doları) bir hayat sigortası satın aldı. BBC'nin Voice of China radyosuna dayandırdığı habere göre, ölüm durumunda parayı karısının almasını istedi. 100 bin Yuan'dan fazla borcu olan He, ödünç aldığı bir araçla kendisini trafik kazasında ölmüş gibi gösterdi.

11 Ekim'de de 31 yaşındaki eşi, dört yaşındaki oğlu ve üç yaşındaki kızlarının cesetleri evlerinin yakınlarındaki bir gölde bulundu. Kadın bıraktığı intihar notunda eşine "eşlik etmeye" geldiğini ve "dört kişilik ailenin yeniden birlikte olmasını istediğini" yazdı. Daha sonra da He'nin, daha önce internette paylaştığı bir videoda, üç yaşındaki sara hastası kızının tedavisi için borç para almak zorunda kaldığını söyleyip, ağladığı ortaya çıktı. (YAŞAM HABERLERİ SERVİSİ)

Öne Çıkanlar