Maduro: Bana Türkiye'de 'sultan' diyorlar

Maduro: Bana Türkiye'de 'sultan' diyorlar
Maduro, Nusret Gökçe'nin tuz dökme tekniğini taklit etti.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Nusret lokantasında yemek yemesiyle ilgili eleştirilere yanıt verdi. "Nusret, dostum! Yine görüşeceğiz" diyen Maduro, "Ayrıca orada bir sultan tahtına oturdum, şimdi onlar bana Sultan Maduro diyor" diye konuştu.

İLGİLİ HABER: MADURO'YU AĞIRLAYAN NUSRET'E PROTESTO

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Nusret lokantasında yemek yediği İstanbul ziyaretiyle ilgili açıklama yaptı. "Bakın, yeni bir teknik öğrendim" diyerek Nusret Gökçe’nin tuz dökme hareketini yapan Maduro, "Bana bir müzeyi gezerken eşlik etti. Ayrıca orada bir sultan tahtına oturdum, şimdi onlar bana Sultan Maduro diyor" ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABER: İKİ SAATTE VATANDAŞIN 2 AYLIK MAAŞINI YEDİ

Euronews’ten Erkan Avcı’nın haberine göre, başkent Caracas’ta basın toplantısı düzenleyen Maduro eleştirilere yanıt verdi. İstanbul’a kısa bir ziyaret için gittiğini ve öğle yemeği yediğini söyleyen Maduro, "Bakın, yeni bir teknik öğrendim" diyerek Nusret Gökçe’nin tuz dökme hareketini yaptı.

Bir müzeyi de ziyaret ettiğini aktaran Maduro, şunları söyledi:

"Venezuela’nın dünya genelinde ünlü olan birçok dostu var. Ben Nusret’i bilmiyordum, orada tanıştım kendisiyle. Birbirimizle 100 kere kucaklaştık. Ben oturuyordum, o bana sarıldı, sonra ben de kalktım ve ona sarıldım. Sonra bana Osmanlı İmparatorluğu’ndan kalma 700 yıllık eserlerin bulunduğu bir müzeyi gezerken eşlik etti. Ayrıca orada bir sultan tahtına oturdum, şimdi onlar bana Sultan Maduro diyor."

İLGİLİ HABER: MADURO NUSRET'TE ET YEDİ, VENEZUELA AYAKLANDI

‘NUSRET DOSTUM! TEKRAR GELECEĞİM’

"Arkadaşım" diye hitap ettiği Gökçe’ye selam yollayan Maduro, "Nusret, dostum! İstanbul’a tekrar geleceğim ve yine görüşeceğiz. Çok, çok, çok yakında İstanbul’a döneceğim" dedi.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Çin ziyaretinin ardından İstanbul’a gelmiş ve Nusret et lokantasında yemek yemişti. Yüksek enflasyon yaşanan Venezuela’da, Maduro’nun pahalı bir restorana gitmesi ve puro içmesi tepki çekmişti. Nusret Gökçe’nin videoyu kaldırmasına rağmen tepkiler sürmüştü.

ÜLKEDE EKONOMİK KRİZ VAR

Muhalefet lideri Julia Borges görüntüleri "Venezuelalılar acı çekerken ve açlıktan ölürken, Nicolas Maduro ve Cilia, Venezuela halkından çaldıkları paralarla dünyanın en pahalı lokantalarından birinde sefa sürüyor" diyerek, Twitter hesabından paylaşmıştı. (DIŞ HABERLER SERVİSİ)

Öne Çıkanlar