Cami minaresine AKP bayrağı astılar

Cami minaresine AKP bayrağı astılar
Camiden AKP'nin seçim müziğinin çalmasının ardından şimdi de minareye AKP bayrağı asıldı.

İmamların cami kürsüsünde iktidar partisine oy istemesinin ve minareden AKP'nin seçim müziği çalmasının ardından bu kez de cami minaresine AKP bayrağı asıldı.

Aydın'ın yerel haber sitesi Günaydın'ın haberine göre Bozdoğan ilçesi Haydere Mahallesi'nde bulunan cami minaresine AKP bayrağı asıldı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar ilçe müftülüğüne çağrı yaparak, bayrağın indirilmesini istedi.

AKP'DEN AÇIKLAMA

Tepkiler üzerine AKP bayrağı indirildi ve yerine Türk bayrağı asıldı. AKP Bozdoğan İlçe Başkanı Kemal Bozoğlu olayla ilgili yaptığı açıklamada, bayrağın asılmasının teşkilatlarının bilgisi dahilinde olmadığını söyledi.

Bozoğlu şöyle konuştu:

"İlçemiz Haydere Mahallesi'nde Eski Cami minaresine asılan parti bayrağı ilçe teşkilatlarımızın bilgisi dahilinde olmayıp, gece yarısından sonra bir vatandaşın bireysel olarak yaptığı bir davranıştır. Durumu farkedince müdahale edilmiş olup ortak değerlerimiz olan camilerimiz ve kışlalarımız siyasetin bulunmaması gereken alanlardır. Bizlerde hemen gerekli uyarıları yapıp, durumu kesinlikle tasvip etmediğimizi bildiririz." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar