MIX Festival bu yıl da coşturacak

MIX Festival bu yıl da coşturacak
Deneysel müzikten teknoya zengin programıyla bu yıl 4.sü dizenlenen Mix Fesival, dünyaca ünlü sanatçı ve DJ'leri ağırlayacak.

'Seslerarası deneyim kaldığı yerden devam ediyor!' sloganıyla duyurulan MIX Festival'i  15-16 Kasım 2919 tarihinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde. %100 Music tarafından düzenlenen Festival, Apparat (Live), N’TO, Worakls, Joachim Pastor, Booka Shade, Ross From Friends (Live), The Radio Dept. ve Isaac Delusion gibi farklı müzik türlerinin önemli isimlerini müzikseverlerle buluşturacak.

Festivalde öne çıkan isimlerden ilki ise 'Dark' dizisinin tema müziği ile akıllara kazınan, melankolik teknodan derin orkestral pop baladlarına kadar oluşturduğu sesi özenle tasarlayan Apparat. Berlin çıkışlı ünlü plak şirketi Get Physical’ın kurucu üyelerinden olan ve Frankfurt elektronik müzik sahnesinin önemli isimlerinden Booka Shade ve tekno müziğin tarihe geçmiş isimlerinden aynı zamanda Hungry Music Label’ın kurucularından Fransız N'to, Klasik müzik altyapısı güçlü deha besteci ve müziklerinde keman, alto, çello ve gitar tınılarını elektronik müzikle buluşturan Salzburg, Porto ve Joda gibi remixleri ile tanınmış Worakls gibi isimler festivalin konukları. Yerli gruplardan Hey! Douglas, Baba Zula, Barış K ve Sevil Soylu sahne alacak isimlerden sadece birkaçı. Festivale ilişkin bir de Facebook etkinliği hazırlanmış.

Rengarenk bir dünyanın kapılarını aralayacak atmosferiyle MIX Festival 15-16 Kasım'da PSM'de. Detaylı bilgilere resmi web sayfasından ulaşılabilir.
 


 

Öne Çıkanlar