Muhalefetin adayları projelerini Artı TV'de anlatıyor

Muhalefetin adayları projelerini Artı TV'de anlatıyor
Babası Terzi Fikri'nin mirasıyla yola çıkan HDP Manisa adayı Naci Sönmez ve CHP Çekmeköy adayı Seyfettin Yıldırım projelerini anlatıyor.

ARTI GERÇEK - Muhalefetin Belediye Başkan Adayları projelerini Artı TV'de anlatıyor.

EKOLOJİK ODAK 

Ekolojik Odak, Orman Haftası'nda Türkiye'nin orman varlığını masaya yatırıyor. Türkiye ormanlarında mevcut durum ne? Ağaçlandırma faaliyetleri ve yasal düzenlemeler ormanları geliştirmeye yetiyor mu? Seçim öncesi yerel yönetim adaylarının ormanlara ilişkin vaatleri neler? Orman Yüksek Mühendisi Doç. Dr. Cihan Erdönmez ve İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğanay Tolunay, Ekolojik Odak'ta değerlendiriyor.

Pelin Cengiz'in hazırlayıp sunduğu Ekolojik Odak bugün (Pazartesi) 18.00'de Artı TV'de.

BU ARADA 

Musa Özuğurlu'nun sunduğu Bu Arada programı yerel seçimlere 6 gün kala muhalif adaylarıyla seçim gündemini konuşuyor. Babası Terzi Fikri'nin mirasıyla yola çıkan HDP Manisa Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı olan Naci Sönmez ve kendisini esnaf olarak tarif eden CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım Bu Arada programında projelerini anlatıyor.

Bu Arada bugün (Pazartesi) 21.00'de Artı TV'de.

Artı TV, Hotbird 13° Doğu uydusu üzerinden, 11054 H (Yatay), 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

Öne Çıkanlar