Öztrak: Tek adam kriz mıriz yok diyor

Öztrak: Tek adam kriz mıriz yok diyor
CHP Sözcüsü Faik Öztrak gündeme ilişkin konuları değerlendirmek için basın toplantısı düzenledi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Gündeme ilişkin  konuları değerlendirdiği basın toplantısında Öztrak ekonomideki kötü gidişat üzerinden hükümeti eleştirdi. CHP Sözcüsü Öztrak'ın açıklamalarından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

"Dün OVP açıklandı sabah 6.10, 6,15'e kadar düşmüştü. Bakan OVP'yi açıkladıktan sonra 6.30'un üzerine çıkmıştı. Berberoğlu serbest kalınca tekrar düştü.

Tek adam diyor ki kriz mıriz yok, bu kriz bizim krizimiz değil. Dün değil evvel gün bir genç 'işsizim' diye kendini yakmaya kalktı.Vatandaşın krizi ve ülkeyi yönetenlerin krizi farklı. Programı açıklayanın, tek adamın damadı olması bu kişinin ülkenin bir bakanlığında bulunması liyakat algısı bakımından  sıkıntı yaratmaktadır. (Erdoğan'a hediye edilen uçak) Hazine'nin internet sayfasına hibeyle ilgili sözleşmeyi koysunlar.

Meksika devlet başkanı Obrador'un tarifeli uçağı 3 saat gecikmeli kalkmış. Demiş ki; döner dönmez bu uçağı satacağım. Bu kadar yoksulun olduğu ülkede lüks bir uçağa binmeye utanırım. Bu işin en başında 13 maddelik bir eylem planını 13 ana başlık altında verdik. Bunlar Türkiye'de işlerin eskisi gibi olmayacağını, dünya dstandartlarında bir demokrasiyi ön gören düzenlemelerdi." (POLİTİKA SERVİSİ)

Öne Çıkanlar