Sarah Jessica Parker, Demirtaş okuyor

Sarah Jessica Parker, Demirtaş okuyor
ABD’li oyuncu Sarah Jessica Parker, Selahattin Demirtaş’ın kitabı ile New York sokaklarında görüntülendi. Parker'ın kendi yayınevinden kitabı yayınlamayı planladığı belirtildi.

Oyuncu Sarah Jessica Parker elinde hakkında 142 yıl hapis cezası istenen HDP eski  Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kitabıyla görüntülendi.

Altın Küre ve Emmy Ödüllü oyuncu, Demirtaş’ın Edirne F Tipi Cezaevi’ndeyken yazdığı ve 12 öyküden oluşan ‘Seher’ kitabının İngilizce çevirisini taşırken objektiflere yansıdı. 

Sarah Jessica Parker, ABD'de Nisan 2019'da yayımlanması planlanan kitaba erkenden ulaşmış olması da ayrıca dikkati çekti.

T24’e konuşan yazar Barbaros Altuğ, Parker’ın ‘‘SJP for Hogarth’ (Hogarth için Sarah Jessica Parker) adı ile yayıncılık yapmaya başladığını ve Demirtaş’ın kitabının da yayınlanmasına karar verildiğini söyledi. Böylece "Seher" yakında İngilizce olarak da karşımıza çıkacak ve arkasında Sarah Jessica Parker’ın desteği olacak.

Bundan önce Parker’ın seçtiği iki kitabın da New York Times’ın "best-seller" (çok satanlar) listesine girdiğini aktaran Altuğ, Seher’in İngilizce tercümesi için "Bu da girer" yorumunu yaptı. Altuğ, "Parker'ın yayımladığı ilk kitap New York Times bestseller listelerinde. İkincisi ocak ayında çıkacak Golden Child ve sonra Demirtaş'ın Nisan'da yayınlanacak Seher'i. İkisinin de bu listeye girmesi bekleniyor" ifadelerini kullandı. 

Parker’ın ‘kendi okuma zevkini yansıtan kitaplar yayınlamayı seçtiğini’ söylediğine de vurgu yapan Altuğ, bu kitapların ‘Crown and Hogarth’ bünyesinde yayınlandığı bilgisini paylaştı. (HABER MERKEZİ) 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar