Sarı Yelekliler Gezi Direnişçilerine benziyor mu?

Sarı Yelekliler Gezi Direnişçilerine benziyor mu?
Sarı Yelekliler ile Gezi Direnişçileri arasındaki benzerlikleri, akademisyenler Artı TV'de tartışacak.

Yine dopdolu bir Pazar programı Artı TV'de ekranlara geliyor. 

SAĞLIKLI YAŞAM 

Bugün ilk olarak Sağlıklı Yaşam'ı izliyoruz. İbrahim Mayda'nın hazırlayıp sunduğu Sağlıklı Yaşam'da medikal estetik uygulamalarına dair merak edilenler konuşuluyor. Botoks ve dolgu kimlere uygulanabilir? Estetik uygulamalarını yapmaya kimler yetkilidir? Cerrahi işlemlerde nelere dikkat edilmeli? Medikal Estektik Hekimi Dr. Adnan Gürcan, Sağlıklı Yaşam'da anlatıyor.

Sağlıklı Yaşam bugün (Pazar) 11.00'de Artı TV'de.

USTURA 

Ustura ise Sarı Yelekliler ile Gezi Direnişçileri arasındaki benzerlikleri ele alıyor. Fransa'da ve dünyada aydınların devletlerle ilişkisi ile Türkiye'de akademisyenlerin son durumu da Ustura'da masaya yatırılıyor. Akademisyen Selim Eskiizmirliler, Ustura programında değerlendiriyor.

Ahmet Nesin'in hazırlayıp sunduğu Ustura programı bugün (Pazar) 14.00'de Artı TV'de.

HAFTANIN HAYI HUYU

Pakrat Estukyan ile Mihail Vasiliadis'in birlikte hazırlayıp sundukları programda; sesi duyulmayanların, ötekileştirilenlerin, giderek azaltılanların, görmezden gelinenlerin sorunları, talepleri, acıları, umutları ve özlemlerini dile getiriyorlar. 

Haftanın Hayı Huyu Saat bugün (Pazar) 18.00'de Artı TV'de.

7. GÜN

Bir haftanın gündemi, öne çıkanları, gözden kaçanları. Bir haftada ne oldu, ne olacak sorularının yanıtları 7. Gün'de. 

Ayşe Çavdar ve Ayşe Yıldırım'ın sunduğu 7. Gün programı bugün (Pazar) 20:00'de Artı TV'de.

TARİHİN PEŞİNDE 

Tarihin Peşinde bu hafta insanlığı etkileyen faktörleri ve matbaa devriminin dönüştürücü gücünü konuşuyor. Sözlü kültürden yazılı kültüre, insanlık nasıl gelişme gösterdi? Gutenberg'in katkısı neydi? Matbaanın Osmanlı'da kullanımı neden gecikti? Batı ve Doğu kavramları neyi anlatır? Antropolog Tayfun Atay, Tarihin Peşinde'ye konuk oluyor, soruları yanıtlıyor.

Erdoğan Aydın'ın sunumuyla 'Tarihin Peşinde' bugün (Pazar) 21.00'de Artı TV'de.

Artı TV, Hotbird 13° Doğu uydusu üzerinden, 11054 H (Yatay), 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

Öne Çıkanlar