'Seçim bitti, ketıl sustu demeyin'

'Seçim bitti, ketıl sustu demeyin'
Selahattin Demirtaş bundan sonra her pazartesi günü saat 19.00'da tweet atacağını söyledi, ayrıca okumak için üç kitap önerisi yaptı.

ARTI GERÇEK- Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter hesabından bir dizi mesaj paylaştı. Demirtaş bundan sonraki Twitter paylaşımları için tarih vererek, "Her pazartesi günü saat 19.00'da mesajlarımı size buradan ulaştırmaya çalışacağım" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı olduğu dönemde yaptığı gibi takipçilerinin mesajlarına cevap vereceğini belirten Demirtaş, okumak için üç kitap önerisi yaptı.

Horasan Kürtleri, Mevsim Yas ve Tarîdeya isimli kitapları öneren Demirtaş, kitaplar hakkında kısa notlar da paylaştı.

Demirtaş'ın mesajları şöyle:

"Herkese merhabalar. Bundan sonra her pazartesi günü saat 19.00'da mesajlarımı size buradan ulaştırmaya çalışacağım. "Seçim bitti, ketıl sustu" denilmesin sonra:)

Kültür, edebiyat, sanat, spor, siyaset ve yaşama dair her şeyi bana buradan iletebilirsiniz. Avukatlarım mesajlarınızı bana ulaştırırlar. Hepinize selamlarımla birlikte 3 kitap önerisiyle açılışı yapıyorum. Memleketimize hayırlı ve uğurlu olsun :)

Yeni çıktı zaten, henüz okuyamadım. Önemli bir çalışma. Eline, emeğine sağlık Selim Hoca.

Mutlaka okuyun, çok başarılı bir roman. İlle de Nobel mi alması lazım :) Hak ediyorlar ama alamıyorlar, ne yapalım :) Eline, yüreğine sağlık Mehtap.

Etkileyici bir mülteci, zorla göç, iktidarlaşma ve onur mücadelesi öyküsü. Mutlaka okuyun. Emeğine, yüreğine sağlık Mahmut Yamalak."

Demirtaş, son tweetinde ise sanatçı Ahmet Kaya'nın ölüm yıldönümü nedeniyle Ahmet Kaya'dan bir şarkı paylaşarak, "Güzel dosta, iki gözümüze hasretle, sevgiyle…" dedi. 

Öne Çıkanlar