Ülkü ocaklarından CHP'ye tehdit üstüne tehdit

Ülkü ocaklarından CHP'ye tehdit üstüne tehdit
MHP liderine gösterilen tepkilere tehditle yanıt veren Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, CHP için 'ikazı anlamamışlar' dedi.

ARTI GERÇEK - Yetmişli yıllardan beri bir çok cinayet, katliam, suikast ve provakatif olaylarla adı anılan Ülkü Ocakları, Çubuklu'daki saldırının ardından yeniden ortaya çıktı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun saldırıya uğramasınn ardından yaptığı açıklamlarla tepki çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Twitter hesabından savurduğu tehditlerle savundu.

Bahçeli’nin dün yaptığı tehditkar açıklamalarını, meselenin öteki boyutlarını da dikkate alan ikazlar olarak nitelendiren Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, "Sabrımız taşarsa öfkemiz sel olur" tehdidinde bulundu:

 

'SABRIMIZ TAŞARSA ÖFKEMİZ SEL OLUR' TEHTİDİNDE BULUNDU

Liderimiz Devlet Bahçeli’nin yaptığı açıklamalarla ilgili olarak sosyal medyada bir saldırı kampanyası düzenlenmekte olduğu görülmektedir. Bu hassas süreçte herkes ağzından çıkana dikkat etmelidir. Ülkü Ocakları, Liderine yapılacak saldırılara misliyle cevap verecektir. Sabrımız taşarsa öfkemiz sel olur. Bu tür olaylar arzu ettiğimiz gelişmeler değildir."

 

 

Öne Çıkanlar