'Yakın bu evi' diyen saldırganları Cübbeli Ahmet savundu

'Yakın bu evi' diyen saldırganları Cübbeli Ahmet savundu
Çubuk'un Akkuzu Mahallesindeki asker cenazesi sırasında CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı sırasında 'Yakın o evi' diyen saldırganları Cübbeli Ahmet savundu.

Çubuk Akkuzu Mahallesinde düzenlenen asker cenazesi sırasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıya tepkiler sürerken Cübbeli Ahmet Olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den saldırganları ve İçişleri Bakanı Soylu'yu savunan açıklamalar yaptı.

Cumhur İttifakı dışındaki partileri hedef alan konuşmalar yapan ve saldırının birinci dereceden sorumlularından olarak gösterilen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'da savunan Cübbeli Ahmet, olayın sorumlusunun CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu iddia etti.

 

 

Twitter'dan yayınladığı mesajda İçişleri Bakanı Soylu'nun saldırı hakkında yaptığı açıklamayı da paylaşan Cübbeli Ahmet, "Hiçbir konuda ve hiçbir şahsa karşı şiddeti tasvip etmemekle birlikte 40 senedir her güne 3 Şehidin düştüğü bu ülkede ‘YPG terör örgütü değil’ deyip de şehit cenazelerine katılarak halkı provoke etmemek lazım!" ifadelerinin ardına '#BuKadarSoysuzaBirSOYLUYeter' etikleti ekledi. (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar