'Yıldırım'a yakın isim: İmamoğlu’nun başkanlığı hayırlı olsun'

'Yıldırım'a yakın isim: İmamoğlu’nun başkanlığı hayırlı olsun'
İYİ Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Aslan: Yıldırım’ın en yakınındaki biriyle konuştum. 'Bu saatten sonra İmamoğlu’na başkanlık hayırlı olsun' dedi.

İYİ Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Aslan, Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu ile rakibi AKP’li Binali Yıldırım’ın katıldığı ortak canlı yayının ardından Yıldırım’a yakın bir isimle konuştuğunu bilgisini paylaştı. Aslan, konuştuğu kişinin kendisine "İmamoğlu’nun başkanlığı hayırlı olsun" dediğini söyledi.

Tüm Türkiye’nin kilitlendiği canlı yayına, Binali Yıldırım’ın tartışmayı "FETÖ" başlığına çekmeye çalışan açıklamaları ve İstanbul diye İzmir’e ait su ve kanalizasyon verilerini paylaşması damga vurdu.

Yayının ardından konuya ilişki dikkat çeken bir paylaşımda bulunan İYİ Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Aslan, "Binali Yıldırım’ın en yakınındaki biriyle konuştum. Fetö ve İzmir’den kalma karton bilgi bizi yıktı; bu saatten sonra İmamoğlu’na başkanlık hayırlı olsun dedi..." ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar