Sorun amcaya gösterilen erkeklikte başlıyor!..

İşte o erkek büyür, gazeteci olur, siyasete atılır, sanayicidir ve o çocukken gösterdiği pipisinin verdiği cesaretle onu toplum içinde de istediği gibi kullanabileceğini zanneder.

Tarih Şubat 2006 Recep Tayyip Erdoğan bir çiftçiye

"Ananı da al git, artislik yapma"

Tarih 2015 Mehmet Cengiz İşadamı

"Bu milletin a...na k......ğız..."

Tarih 30 Eylül 2017 Şamil Tayyar Ömer Faruk Eminağaoğlu'na

"İspat etmezsen o. çoçuğusun. Pazartesi de dava açıyorum. Mutlaka hesap vereceksin ahlaksız herif!"

Tarih 27 Temmuz 2018 Nuh Albayrak Star Gazetesi

"Türkiye'yi artık "o çocukları" yönetmiyor. Ne pahasına olursa olsun ABD, Türkiye'nin bağımsız bir ülke olduğunu öğrenmesi gerekiyor. Ve öğrenecekler..."

Bunlardan daha o kadar çok ki, sadece son dönemden bikaç örnek çıkardım. Dikkat ederseniz hepsi analarımız üzerine edilmiş küfür ve hakaretlerin. Bana gelen küfürlerden bahsetmek yada alıntı almak bile istemiyorum, o kadar pespaye ki, küfrün bile şirazesi kaçmış durumda.

Ama bu küfürlerin hepsinin kadınlar üzerine olmasının bir nedeni olmalı diye düşünüyorum kaç gündür. O kadar ki "Kimse babamı sormuyor, herkes anamı soruyor" diye bir deyimle bunu kabullenmişiz zaten.

Evet, bunun tek bir nedeni var, o da daha alfabeyi öğrenmeden amcalara pipimizi göstermemiz, daha doğrusu biz göstermiyoruz, sonuçta doğduğumuzda teşhirci doğmuyoruz, öyle olsa sadece erkeklere has bir duygu yada hastalık olmazdı bu, büyüklerimizin zoruyla gösteririz pipilerimizi.

  • Hasan bey Allah analı babalı büyütsün, sıhhati nasıl oğlunuzun.
  • Maşallah, İhsan beyciğim, çok sağlıklı, oğlum göster İhsan amcana pipini, gördün mü İhsan beyciğim, çok sağlıklı...
  • Oooooo, maşallah, maşallah... 

O sırada misafirin eşi de, kızları da tanıktır bu manzaraya, hafif utanmayla beraber kırıtarak kıkırdarlar. Evin yeni ferdinin malı artık bilinmektedir. Hatta bugüne kadar görülenlere göre değişik olduğu yada boyutu üzerine konuşulur. 

Geri kalmış toplumlarda erkek egemenliği daha o yaşta başlar, çocuk diğer organlarından farklı bişeye sahip olduğunu zanneder ve kızlara karşı değişim o an başlamıştır artık. Mesela erkek çocukların çıplak fotoğrafları vardır ama kızların yoktur, kıza gizlemesi öğretilirken erkek sapına kadar serbesttir.

İşte o erkek büyür, gazeteci olur, siyasete atılır, sanayicidir ve o çocukken gösterdiği pipisinin verdiği cesaretle onu toplum içinde de istediği gibi kullanabileceğini zanneder. Mesela Şamil Tayyar karşı tarafa "Kanıtlamazsan O..... çocuğusun" dediğinde kanıtlanması gereken olay için bilirkişiye bile gerek kalmamıştır, o küfür onu belli kesim hakkında haklı çıkarmıştır. Yada Nuh Albayrak'ın dediği gibi, Türkiye'yi artık o.... Çocukları yönetmiyorsa her şey namusludur ve Erdoğan'ın yaptığı her şey doğrudur ve alkışlanmalıdır.

Bu olay o kadar erkek egemendir ki, mesela kimse "Kanıtlarsan ben" yada ülke kendisine göre artık iyi yönetilmiyorsa "Bunlar da" demez, çünkü bu laf o zaman kendisine gelecektir ve bu kendisi için ayıp, başkaları için mubah bişeydir. 

Ne yalan söyleyeyim, bugüne değin halk böylesini hiç görmemişti, yani yönetimi...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi