TRT’nin dayakçı müdürü / Eski eşini nasıl dövdü?

Acaba TRT, Artı Gerçek’teki bu yazıdan sonra 'Zaten soruşturuluyor' gibi üstünü örten bir açıklama mı yapacak, yoksa kısa süreliğine de olsa adil mi davranacak?

+18
Linkteki görüntüde (+18) eski eşinin boşanma davasına dayak ile tepki gösteren bir aciz var.
https://www.dha.com.tr/yurt/eski-esini-oglunun-onunde-tokatlayip-tekmeledi/haber-1653026

Aciz kişi çocuğunun ve Antalya Emniyet Genel Müdürlüğü’nün önünde (!) eski eşine tekme tokat saldırıyor.
Ajanslar 30 Nisan 2019 saat 21.45 sıralarında meydana gelen bu haberi 29 Mayıs tarihinde geçti.
DHA haberi şu başlıkla duyurdu:
Antalya'da bir kurumun bölge müdür yardımcısı S.G. (34), boşandığı T.G.'yi (34) oğlunun önünde tokatlayıp, tekmeledi. T.G., eski eşinden şikâyetçi oldu. S.G.'nin saldırı anı, güvenlik kameralarına anbean yansıdı.Tekmenin etkisiyle önce otomobilin üzerine düşen T.G., ardından yere yuvarlandı. Bunun üzerine araya giren polisler S.G.'yi eski eşinin yanından uzaklaştırdı. T.G.'nin şikâyeti üzerine S.G., gelen asayiş ekipleri tarafından polis merkezine götürüldü.


'SENİ ÖLDÜRÜRÜM, SENİ TEMİZLERİM'

T.G., Sakarya Şehit Mustafa Kılıç Polis Merkezi'nde 'kasten yaralama' ve 'tehdit' suçlamasıyla eski eşinden şikâyetçi oldu. İfadesinde polisin daveti üzerine çocuğunu almak için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gittiğini anlatan T.G., şöyle dedi: "Oğlumu polis bana teslim etti. Bina bahçe kapısı (Antalya Emniyeti) önünde S.G., oğlumu götürmek istedi. Ben de buna izin vermeyeceğimi söyledim. Sonrasında polislerin gözü önünde bana hitaben 'Seni öldürürüm, seni temizlerim' şeklinde tehdit ederek bir eliyle 'boğazını keserim' şeklinde işaret yaptı. Oğlumu almaktan vazgeçmeyeceğimi anlayınca 'Seni öldüreceğim. Senin yanına gideceğine Çocuk Esirgeme Kurumu'na götürün' diye bağırdı. Birkaç kere üzerime yürüdü. Sonra da çok şiddetli bir şekilde kalçama tekme attı. Ben orada bulunan arabanın üzerine düştüm. Sonra yere yığıldım. Şiddetle arabaya çarptığım için belim ve elim ağrıyor. Ben düştükten sonra 'Artık birisi bir şey yapsın, ne olur beni kurtarın' diye bağırdım. O sırada S. bana bağırmaya devam ediyordu. Ancak olayın şoku ile ne dediğini hatırlamıyorum. Sonra 5-10 polis yanımıza geldi. Beni ve çocuğu içeriye aldılar. S.'yi de tutarak içeri aldılar. Sonrasında da bana vururken polisler ona engel olmaya çalıştılar. Beni darp eden ve tehdit eden S.G.'den şikâyetçiyim. "T.G.'nin şikâyeti üzerine S.G. hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma, halen savcılık tarafından yürütülüyor.

* Haberde ismi saklanan kişi S.G,, Recep Tayyip Erdoğan’ın miting ve sunumlarında anons yaptı.
* Bir dönem Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun danışmanıydı.
* AKP’de Kadına Yönelik Şiddet İnsanlığa İhanettir sunumlarına katıldı.

Eski eşini ölümle tehdit ederek döven kişinin adı Sinan Güneş.TRT Antalya Bölge Müdür Yardımcısı.
Acaba TRT, Artı Gerçek’teki bu yazıdan sonra "Zaten soruşturuluyor" gibi üstünü örten bir açıklama mı yapacak, yoksa kısa süreliğine de olsa adil mi davranacak?

Önceki ve Sonraki Yazılar
Serkut Bozkurt Arşivi