Rolexli Yenişehirlioğlu, Yunusemre'deki makam odasına hayran kalmış: 'Çok sevdim ya'

Milyonluk saatleriyle konuşulan AKP Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu'nun, eski AKP'li Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi'nin lüks makam odasına girdiği anların görüntüleri ortaya çıktı. Yenişehirlioğlu: "Çok sevdim ya. Dolmabahçe Sarayı gibi."

Artı Gerçek - Manisa'nın Yunusemre İlçesi'nin eski AKP'li belediye başkanı Mehmet Çerçi'nin şatafatlı lüks makam odası ile ilgili tartışma sürerken, milyonluk saatiyle gündeme gelen AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun burayı ziyaretine dair görüntü de gündem oldu.

Görüntüde, Mehmet Çerçi'nin lüks makam odasına giren Yenişehirlioğlu, "Çok sevdim ya, bayıldım" diyor. Çerçi ise, odadaki eşyaların eski olduğunu, bit pazarından aldıklarını anlatıyor. Hayran bir şekilde etrafa bakmayı sürdüren Yenişehirlioğlu, "Dolmabahçe Sarayı gibi" ifadesini kullanıyor. Makam koltuğuna yönelen Yenişehirlioğlu, "Hiç kimsenin makamına oturmadım hayatım boyunca ama bu kadar güzel makama otururum arkadaş" diyerek koltuğa oturuyor.

Görüntülerin ne zaman çekildiği henüz bilinmezken, Yenşehirlioğlu son olarak 21 Şubat 2024 tarihinde Manisa'yı ziyaret etmişti. Yenişehirlioğlu, Yunusemre Belediye Başkanı Ahmet Çerçi ile birlikte Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği'ni ziyaret etmişti.

NE OLMUŞTU?

10 yıldır AK Partili Mehmet Çerçi’nin yönettiği ve son seçimde CHP’ye geçen Manisa Yunusemre Belediyesi’nin yeni binası ile başkanlık makam odasındaki şatafatın 4 milyon dolara mal olduğu Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) kayıtları ile ortaya çıkmıştı.

Yeni başkan CHP'li Semih Balaban, belediyeyi 1.2 milyar lira borç devraldığını açıklamıştı. Lüks makam odasını kullanmayacağını açıklayan Balaban, 48 lüks aracı da meydanda sergilemişti.

AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun TBMM’de misafir ettiği kişilerle selfie çekip sosyal medyadan paylaşırken, kolundaki Rolex saati dikkat çekmişti. "Biz bu milletin ta kendisiyiz" notu yer alan paylaşımın altında sosyal medya kullanıcıları tarafından "Keşke biz de Rolex takıp, ıstakoz yiyebilsek. Dişin bile kaplama, milletin ağzında diş yok" yorumları yazıldı. Yenişehirlioğlu tepkiler üzerine paylaşımını sildi ancak bir süre sonra yeniden paylaştı.

Yenişehirlioğlu, "Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile twetterde görülüyor. Oysa paylaşımım instagramda duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" dedi.

Yenişehirlioğlu562 bin TL'lik Rolex saatin ardından yaklaşık 2 milyon lira değerindeki Audemars Piguet Royal Oak saatiyle de görüntülenmişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar