1 Mayıs ülke gündemini nasıl etkileyecek? ARTI TV'de

1 Mayıs ülke gündemini nasıl etkileyecek? ARTI TV'de
Toplumun tüm kesimlerine 'Birlikte daha güçlüyüz' çağrısı yapan DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Emek ve Hayat programında Dilek Dindar'ın konuğu oluyor.

ARTI GERÇEK- Bugün ARTI TV, emek dünyasından konuların konuşulduğu Emek ve Hayat ile program akışına başlıyor. Ardından Hukuk ve Vicdan programı ekranlara geliyor. Son olarak Güncel gelişmelerin tartışıldığı Artı Gerçek programını izliyoruz.

EMEK VE HAYAT

Dilek Dindar'ın hazırlayıp sunduğu programın bu haftaki konuğu, toplumun tüm kesimlerine 'Birlikte daha güçlüyüz' çağrısı yapan Kani Beko. 1 Mayıs ülke gündemini nasıl etkileyecek? Seçimlerde emekçinin tavrı ne olacak? Saat 18.10'da.

HUKUK VE VİCDAN


Erdal Doğan'ın hazırlayıp sunduğu programın yeni bölümünde, avukat Uğur Azad Karakaş ile edebiyatçı yazar Ahmet Tulgar, 2018'e girerken sosyal medya paylaşımları gerekçe edilerek tutuklanan gazeteci İshak Karakaş'ı anlatıyorlar. Saat 20.00'da. 

ARTI GERÇEK

Celal Başlangıç'ın hazırlayıp sunduğu programda gazeteciler Sibel Hürtaş, Murat Aksoy, Koray Düzgören, Ömer Faruk Gergerlioğlu ve Ayşe Çavdar 24 Haziran seçimleri öncesinde CHP'nin İYİ Parti hamlesini, HDP'nin aday seçimini, yeni belirlenen cumhurbaşkanı adaylarını, Hak Ve Adalet Platformu'nun çağrısını konuşuyor. Saat 21.00'da. 

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

Öne Çıkanlar