2 çocuk daha cinsel istismara maruz bırakıldı

2 çocuk daha cinsel istismara maruz bırakıldı
Şırnak’ta 2 çocuğun akrabaları tarafından cinsel istismara maruz bırakıldığı, istismarda bulunan kişinin ise bir ay tutukluluğun ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Uzungeçit beldesinde bir dolmuş şoförü ile koruculuktan uzman çavuşluğa geçen iki kişinin 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduklarının ortaya çıkması ardından, şimdi de kente bağlı Balveren beldesinde 2 kız çocuğunun cinsel istismara maruz bırakıldığı iddia edildi.

KARDEŞİNE İSTİSMARDA BULUNAN KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Çocuklardan birisinin ağabeyi tarafından yaklaşık 3 ay öncesinde istismara maruz bırakıldığı ve olayın çocuğun fenalaşarak hastaneye kaldırılmasıyla birlikte ortaya çıktığı öğrenildi.

Söz konusu durumu teyit eden köydeki bir çık kişi, istismarın açığa çıkmasının ardından tutuklanan C.B.’nin yaklaşık bir aylık tutukluluğun ardından serbest bırakıldığını aktardı.

3-4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA İSTİSMARDA BULUNDU

İstismara maruz bırakılan diğer çocuğun ise 3-4 yaşlarında olduğu belirtildi. Akrabası tarafından istismara maruz bırakılan çocuğun, yaklaşık 20 gün önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılması üzerine istismarın açığa çıktığı ifade edildi. İstismarda bulunan akraba tutuklanarak cezaevine gönderildi. (MEZOPOTAMYA AJANSI)

Öne Çıkanlar