'A Haber'i şikayet edeceğim ama nasıl, bilen var mı?'

'A Haber'i şikayet edeceğim ama nasıl, bilen var mı?'
Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz, bir sosyal medya mesajını çarpıtarak haber yapan A Haber'e tepki gösterdi.

Sosyal medyada paylaştığı eleştirileriyle bir çok kişinin desteğini alan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, A Haber’in, Kaz Dağları’ı hakkında paylaştığı sosyal medya mesajları hakkında yaptığı habere tepki gösterdi.

Özoğuz Twitter hesabından, ağaç kesilerek altın aranmasına karşı tepkisini, "Daha da çok yapın! Bunlar iyi günler. Ülkenin tüm ormanlık alanları çöle dönene kadar altın aratın! Yahu nedir bu ara ormanlardan istedikleri? PKK orman yakar, diğeri altın arar. Hiçbir farkları yok! Doğamız yok oluyor. Olan yine orada Yaşayan Halka oluyor. Yazık!" mesajıyla dile getirdi.

 

 

Yaptığı bir çok hedef gösterici ve ayrıştırıcı haberleriyle tepki çeken A Haber, Özoğuzun mesajını, "Gökhan Özoğuz devletle PKK’yı bir tuttu" ifadeleriyle haber yaptı.

A Haberin haberine tepki gösteren Gökhan Özoğuz, ikinci mesajında, "İçlerinde gerçekten inançlı birileri varsa, yalanın günah olduğunu hatırlatsın! A Haber’i bu haberinden dolayı şikayet edeceğim ama nasıl, bilen var mı?" ifadeleri kullandı:

 

 

"Ülke ile alakalı bir şeylere hassasiyet göstermek ne kadar zor artık. Organize bir ekip Saçma işine geldiği gibi çarpıtıp amacından şaşırtıyor, ondan sonra ne hassasiyet gösterdiğin konu kalıyor ne bir şey. Bir de olmadığın bir kişi ilan ediyorlar. Hadi ordan! Bu nasıl bir dönem yahu! Kale bile alınmaz da işte. Bunlar devletimizle milletimizle aramızdaki muhabbeti nereden bilecekler! Yaptıkları yalan haberlerle ne bizim vatanımıza olan sadakatimizi, ne de sevgimizi kirletebilirler. İçlerinde gerçekten inançlı birileri varsa, yalanın günah olduğunu hatırlatsın! A Haber’i bu haberinden dolayı şikayet edeceğim ama nasıl, bilen var mı?"

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar