ABD'de bir çift 6 yaşında evlat edindikleri çocuğun 22 yaşında olduğunu iddia etti

ABD'de bir çift 6 yaşında evlat edindikleri çocuğun 22 yaşında olduğunu iddia etti
Kristine Barnett, 9 yıl önce evlatlık aldıklerı 9 yaşındaki Natalia'nın 22 yaşında 'sosyopat bir cüce' çıktığını ve Natalia'nın kendisini öldürmeye çalıştığın ileri sürdü.

ABD'nin Indiana eyaletinin Lafayette kentinde yaşayan 45 yaşındaki Kristine Barnett ve 43 yaşındaki eski kocası Michael Barnett, 9 yaşındayken kızlarını terk etmek ve Kanada'ya kaçmakla suçlandı.

Kristine Barnett DailyMail TV ile yaptığı özel röportajda bu iddiaları reddederek eski Michael ve kendisinin bir sahtekarlık kurbanı olduğunu söyledi. Kristine, üvey kızı Natalia’nın aslında bir cüce olduğunu ve gerçek yaşının 22 olup kendisini öldürmek istediğini ifade etti.

3 çocuk sagibi Kristine ve Michael, Ukrayna doğumlu Natalia Grace’i Mayıs 2010’da Florida'da acil olarak evlat edindiklerinde kızlarının 6 yaşında olduğunu söylenmişti. Kristine, evlat eindikleri ilk bir yıl içinde , Natalia'nın onu elektrikli bir çite itmeye çalıştığını, kahvesine çamaşır suyu döktüğünü ve eşini uyurken bıçaklamakla tehdit ettiğini iddia etti.



Natalia, yetişkin olduğunu belirleyen uzmanlar, mahkemelerin doğum belgesini değiştirmesi için baskı yapatılar. 2012 yılında Indianapolis'teki Marion County Yüksek Mahkemesi, Natalia'nın tıbbi kanıtlara dayanarak 1989 yılında doğduğuna karar verdi. Çocuk statüsünden çıkan Natalia uzmanlar tarafından tedavi edilmeye başlandı. Yani çift sadece çocuk gibi kılık değiştiren yetişkin bir sosyopatı sevimli bir küçük kız çocuğu olarak evlat edinmişti.

Barnett çifti Natalia'yı Lafayette'deki bir dairede  terk ederek Kanada'ya taşındı.

Muhtemel sonuçla ilgili 11 Eylül yeminli ifadelerinden birini elde eden Daily Mail TV, uzmanların Natalia'nın kemik yaşıyla ilgili Haziran 2010'da test yaptığını ve 8 yaşında olduğu sonucuna vardıklarını belirtti.

Tippecanoe İlçesi Şerif Departmanı, Natalia'nın 2013'te onu terk ed çocuk olduğunu iddia ediyor. Çift için tutuklama emri çıkarıldı. Hem Michael hem de Katherine yetkililere teslim oldu ve kefaletle serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar