'Ağaç kesme' diyen yeğenini öldürüp, hamile eşini yaraladı

'Ağaç kesme' diyen yeğenini öldürüp, hamile eşini yaraladı
Karabük'ün Eskipazar ilçesinde, evlerinin önündeki meyve ağacını kesmesi nedeniyle tartıştığı yeğenini tabanca ile vurarak öldüren adam aynı silahla yeğeninin 2 aylık hamile eşini yaraladı.

Karabük'ün Eskipazar Çandırlar köyünde meydana gelen olayda, 75 yaşındaki Necati Yarar, yeğeni Recep Yarar ile giriş kapısı aynı olan bitişik evlerinin önündeki meyve ağacını kesmesi nedeniyle tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte Necati Yarar belinden çıkardığı tabancasıyla yeğenine ateş etti. Bu sırada eşini korumak amacıyla üzerine kapaklanan 2 aylık hamile eşi Yasemin Yarar da kurşunların hedefi oldu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Recep Yarar'ın öldüğünü belirlerken eşini Yasemin Yarar'ı ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan incelemelerin ardından Recep Yarar'ın cesedi Eskipazar Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Yasemin Yarar'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Jandarma, tabancasını da yanına alarak olay yerinden kaçan Necati Yarar'ı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. (DHA)

Öne Çıkanlar