Akit'ten Kılıçdaroğlu için idam çağrısı

Akit'ten Kılıçdaroğlu için idam çağrısı
Muhalefete yönelik provokatif çıkışlarıyla bilinen Akit TV, bu defa 'Türk kamuoyu'nun CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun idam edilmesini istediğini söyledi.

AKP'ye yakınlığı ve provokatif çıkışlarıyla bilinen Akit gazetesinin kanalı Akit TV, provokasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

Akit TV bu kez CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun idamını istedi.

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) kurucusu ve eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm yıl dönümü dolayısıyla müzeye dönüştürülen, Ulucanlar Cezaevi’nden gerçekleştirdiği yayında, cezaevinin bahçesinde bulunan darağacını gösteren Akit muhabiri Mehmet Özmen, "Türk kamuoyunun idam edilmesini istediği kişiler var" dedi.

PKK Lideri Abdullah Öcalan ve Fethullah Gülen‘in idamını istediğini belirten spiker 'Türk kamuoyu'nun CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun idam edilmesini istediğini söyledi:

"Türk kamuoyu, PKK terör örgütüne, FETÖ’ye yandaşlık yapan, kol kanat geren, bağrında besleyen örneğin Kemal Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin de bu darağacında asılmasını idam edilmesini bekliyor diye düşünüyorum, ama maalesef 2004 tarihinde idam kaldırıldı"

TUNCAY ÖZKAN: BUNUN HESABINI YARGI ÖNÜNDE VERECEKSİN

Akit TV ile aynı saatlerde Ereğli'de düzenlediği mitingte konuşan AKP Genel Başkanı Erdoğan da, Akit TV muhabirinin söylemine benzer bir açıklama yaparak 'İdamı kaldırmakla yanlış yaptık' dedi.  

"Türk kamuoyu, Kılıçdaroğlu'nun idam edilmesini istiyor" diyen Akit TV muhabiri Mehmet Özmen'e ilk tepki CHP’li Tuncay Özkan'dan geldi.

 

 

 Akit TV muhabirine Twitter hesabından paylaştığı mesajla tepkji gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, "Alçak! Bunun hesabını yargı önünde vereceksin. Ahlaksız" ifadeleri kullandı.

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar