AKP’de üst düzey ittifak eleştirisi

AKP’de üst düzey ittifak eleştirisi
AKP’li eski vekil Selçuk Özdağ: Açık ara önde olduğumuz bir yerin başka partiye verilmesini izah edemiyorum. Bu karar doğru olmamıştır.

ARTI GERÇEK-AKP’de üç dönem Manisa Milletvekilliği yapmış, eski genel başkan yardımcılarından Selçuk Özdağ, Cumhur İttifakı kapsamında Manisa’nın MHP’ye bırakılacak olmasını eleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde MHP’den aday çıkarılmasına tepki gösteren Özdağ, "Yanlışa yanlış diyemeyenler o yanlışın vebaline ortak olur. Manisa Büyükşehir Belediyesi AK Parti tabanının anasının ak sütü gibi hakkıdır. Bu karar doğru olmamıştır" ifadeleriyle çıkıştı.

‘AÇIK ARA ÖNDE OLDUĞUMUZ YERİN BAŞKA PARTİYE VERİLMESİNİ İZAH EDEMİYORUM’

Sosyal medya hesabından eleştiriler yapan Özdağ’ın açıklamaları şöyle:

"Yıllarca partimizin yükünü çekmiş tabanımızdan çok yoğun sorular alıyorum. Açık ara birinci olduğumuz bir yerde BBB nin bir başka partiye verilmesini izah edemiyorum. Siyasette uzlaşma iyidir ama doğru olan bunu adalet temelinde yapmaktır. İnsanlara ait her karar tartışılabilir. Tek tartışılmamız inançlarımız, ve ülkemizin menfaatleridir. Emeğe saygı adaletin bir gereğidir. Emek verenin lütufa ihtiyacı yoktur. Şahzadeler şehrinin BBB’ı partimizin ve emektar tabanımızın hakkıydı, bu karar doğru olmamıştır, artık olup biteni değerlendirmek tabanımızın vicdanına kalmıştır. Susmak ikbal sağlar ama itibar sağlamaz... Yanlışa yanlış diyemeyenler o yanlışın vebaline ortak olurlar. Manisa BBB kış yaz demeden koşan terleyen AK parti tabanının anasının ak sütü gibi hakkıdır."

(POLİTİKA SERVİSİ)

 

Öne Çıkanlar