AKP'li Çelik: Erdoğan seçim sonucundan mesaj alınsın talimatı verdi

AKP'li Çelik: Erdoğan seçim sonucundan mesaj alınsın talimatı verdi
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin genel merkezinde açıklamalarda bulundu.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, seçim sonuçlarına yönelik partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim sonucundan mesaj alınsın talimatı verdi" ifadelerini kullandı.

Çelik’in açıklamalarından satır başları şöyle:

"Sayın Cumhurbaşkanımız, bütün birim başkanlarına, beldelerde, ilçelerde ve illerde vatandaşımızın bize verdiği mesajın tam olarak anlaşılması için tüm çalışmaların yapılması talimatını vermiştir.

Bütün birimler bu değerlendirmeyi yapacaktır. Yerel Yönetimler Başkanlığı bütün bu süreçle ilgili bir sunum gerçekleştirecektir.

Dünya demokrasi tarihine geçecek bir başarıdır bu. AK Parti 15'inci kez büyük milletimizin teveccühüne layık olarak seçimlerden birinci çıkmıştır.

"NORMALDE İKTİDARDAKİ PARTİ YIPRANIR"

Demokrasi tarihinin kendi içerisinde bir takım genel geçer algıları vardır. Bunlardan bir tanesi; iktidardaki parti ya da partiler yıpranır, muhalefetteki partiler büyür.

Ama belki de dünya demokrasi tarihine geçecek şekilde, sürekli iktidardaki parti olan AK Parti büyümekte, milletle bağını kopartmamaktadır.

Bu desteğe layık olmak için, AK Parti, sürekli olarak milletle bağını nasıl güçlendireceğini çeşitli birimlerle değerlendirir.

ERDOĞAN'DAN TALİMAT

Sayın Cumhurbaşkanımız, beldelerde, illerde, ilçelerde vatandaşın verdiği mesajın tam olarak anlaşılması için araştırma talimatı vermiştir. Vatandaşımızın memnun olmadığı konular hangisidir? Beklentileri ne şekildedir? Milletin ruh köküne bağlı siyasi hareket olarak siyasetimizi nasıl yönetmeliyiz? Bunun anlaşılması için bütün birimlere talimat vermiştir.

Bugün şimdiye kadar seçim sürecinde yapılan çalışmalarla ilgili olarak değerlendirme sunumu yapılacaktır." (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar