AKP'li vekil: Allah bize merhamet etti, Erdoğan'ı verdi

AKP'li vekil: Allah bize merhamet etti, Erdoğan'ı verdi
AKP Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, Batman'da aday tanıtım toplantısında konuştu.

Partisinin Batman belediye başkan adayları tanıtım töreninde konuşan AKP Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, "Allah bize merhamet etti, içimizden bizi bilen merhamet timsali bir lider çıkıverdi. İşte bu liderin adı Recep Tayyip Erdoğan’dır" dedi.

Türkiye'nin karanlık yıllardan AKP ile aydınlık döneme eriştiğini savunan Gülaçar, şöyle konuştu:

"Bu ülkede gençler bilsin diye söylüyorum 1980'lı yıllarda anarşi, terör ve sağ-sol kavgası vardı. Gençler birbirlerini katlediyorlardı. Bazen aynı silah 2 farklı cinayette kullanılıyordu. Sağın adamlarını vuran silahlar solun elinde, solun adamlarını vuranlar da sağın elinden çıkıveriyordu. Bir kaos, anarşi ve kargaşa, bir güvensizlik ortamı vardı. Tabii 1990'lı yıllar bu ülke için en acı ve kayıp yıllardır. Ayrışmaların, kin ve nefret tohumların ekildiği yıllardır. Sonra Allah bize merhamet etti, içimizden bizi bilen merhamet timsali bir lider çıkıverdi. İşte bu liderin adı Recep Tayyip Erdoğan'dır."

"SAHİP" ERDOĞAN

Daha önce de AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Haseki benzer bir açıklamada bulunmuş ve tepkilerin odağı olmuştu. 
Özhaseki, Çankaya'da katıldığı bir programda "Allah bir sahip gönderdi o da Recep Tayyip Erdoğan. Allah uzun ömürler versin. İktidarlar iş başına geldiklerinde kim iş başına getirmişse onlara hizmet ederler" ifadelerini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar