AKP'li vekilden Akit'e tepki: Bu Nazilerin dili

AKP'li vekilden Akit'e tepki: Bu Nazilerin dili
'Irkçılık iğrenç bir biçimde nasıl körükleniyor ve nefret nasıl oluşturuluyor diye merak edenler bu sözde haberi okusunlar.'

AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Akit'te yer alan ve Yahudileri hedef gösteren habere, "Irkçılık iğrenç bir biçimde nasıl körükleniyor ve nefret nasıl oluşturuluyor diye merak edenler bu sözde haberi okusunlar" diyerek tepki gösterdi.

‘Gazete okuyucusu’ dediği İclal Yalçınlar isimli kişinin ırkçı ifadelerini yayımlayan Akit, "Bugün Selanik Yahudileri ve Masonların bir kısmı Göksu Evleri’nde yaşıyor. Köpekleri Müslümanların üstüne saldırtıyorlar", "Aidatların elli lirası köpeklerin masraflarına ayrılıyor. Yolların temizliği, işçilik ücreti, tazminatı, dışkılar için naylon torba parası... Bunlar köpeklerden zarar gören Müslüman Türklere ödettiriliyor" şeklinde ayrımcı ifadelere yer verdi.

AKP'li Yeneroğlu Akit'te yer alan ifadelere sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Yeneroğlu, "Irkçılık iğrenç bir biçimde nasıl körükleniyor ve nefret nasıl oluşturuluyor diye merak edenler bu sözde haberi okusunlar. İstanbul'da Yahudiler köpeklerini Müslümanlara saldırtıyorlarmış!! Bu Nazilerin dili. Müslümanlar da bazen bu dile maruz kalıyorlar" ifadesini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar