AKP’lilerden Alevi dernek yöneticisine saldırı

AKP’lilerden Alevi dernek yöneticisine saldırı
'Bana öldüresiye vuran bu kişilerin isimlerini biliyorum. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nda çalışıyorlar. Bunların üçü de AKP’li.'

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nda çalışan, Alevi Kültür Dernekleri Kepez İlçe Sekreteri Servet Kurt, iş çıkışında arabasıyla evine giderken 3 kişi tarafından araba ile önü kesildi. Arabasından aşağı indirilen Kurt, başka bir arabaya zorla bindirilmek istendi. Şahıslara direnen Kurt darp edilerek hastanelik edildi.

Servet Kurt kendisini darp eden kişilerden şikayetçi oldu ve Antalya Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yurt Gazetesi’nde yer alan habere göre, Kurt saldırıyı şu şekilde anlattı:

‘3 KİŞİ ÖNÜMÜ KESTİ’

"Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde çalışıyordum. İş çıkışında arabamla evime gidiyordum. Saat 17.20 sıralarında yolda giderken 3 kişi tarafından Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi girişinde araba ile önümü kestiler. Beni arabadan zorla aşağıya indirdiler. Yerlerde sürükleyerek başka bir arabaya bindirmek istediler. O anda telefonumu da elimden alarak gasp ettiler. Sonra ben bunlara gücümün yettiği kadar direndim. Arabaya binmedim. Bunun üzerine üçü de bana acımasızca vurmaya başladılar.

‘SALDIRAN KİŞİLER AKP’Lİ’

Çevreden insanlar sağ olsunlar yardıma gelince, telefonumu yere atıp olay yerinden kaçtılar. Ağzım gözüm kan içerisinde kaldı. Ambulans geldi. Beni Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürdü. Orada tedavi altına alındım.

Bana öldüresiye vuran bu kişilerin isimlerini biliyorum. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nda çalışıyorlar. Bunların üçü de AKP’li. Polise ifademi verdim. İsimlerini de verdim. Şikayetçi oldum. Sorumluların mutlaka bir an önce bulunup cezalandırılmasını istiyorum."

DERNEK’TEN AÇIKLAMA

Alevi Kültür Dernekleri Antalya Kepez Şube Başkanı Seher Şengünlü Yılmaz da yaptığı açıklamada sorumluların bir an önce yakalanmasını istedi. Yılmaz, " Şiddeti hiçbir zaman her ne şartlarda olursa olsun hiç kimse meşrulaştıramaz. Bu olay ne gibi bir davranış karşısında yapılmış olursa olsun asla tasvip etmiyoruz. Adaletin yerini bulmasını istiyoruz. Biz her zaman hak, hukuk ve adalet diyerek yolumuza devam eden insanlarız. Suçluların bir an önce yakalanıp adalet önüne çıkartılarak gerekli cezanın verilmesini istiyoruz ve bu çirkin saldırın sonuna kadar takipçisi olacağız" dedi.
 

Öne Çıkanlar