Alper Taş: Gelmezsem ara

Alper Taş: Gelmezsem ara
CHP’nin Beyoğlu adayı Alper Taş mahalleleri gezerek yurttaşların sorunlarını dinledi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Beyoğlu’nun 45 mahallesini de kapsamlı olarak ziyaret edeceğini açıklayan CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş’ın dünkü adresi Piripaşa Mahallesi oldu. Mahalle esnafını tek tek ziyaret eden Alper Taş, bölgede yaşayan bir vatandaşın, "72 yaşındayım. 16 senedir AKP’ye oy verdim ama yeterli hizmet alamadık. Burayı terk edeceğim" sözü üzerine, "Seçimi kazanacağız ve seni burada yaşatacağız" diyerek yanıt verdi.

‘EVİMİZ BAŞIMIZA YIKILACAK AMA 7 YILDIR BİZE EV YAPTIRMADILAR’

Birgün'ün haberine göre, Beyoğlu Belediyesi’nin kentsel dönüşüm konusunda yıllardır yol alamadığını ifade eden bir vatandaş, "Evlerimiz neredeyse yıkılacak kadar eski ama 7 yıldır belediye bize yeni ev yapacak diye bekliyoruz. Bize destek verene biz de destek vereceğiz" diye konuştu. Bir başka vatandaş da Alper Taş’ın seçimi kazanması halinde ilk iş olarak kentsel dönüşüm sorununa çözüm üretmesini istedi. Alper Taş bu talebe "Kentsel dönüşümde vatandaşların onayının dışındaki hiçbir projeye destek vermeyeceğiz" şeklinde yanıt verdi.

VATANDAŞLAR OTOPARK, YEŞİL ALAN VE OKUL İSTİYOR

Bölgede otopark sorununun ciddi boyutlara ulaştığını ifade eden yurttaşlar, mahallede yeşil alan ve okul eksikliğinin de ciddi bir sorun olduğunu dile getirdi. Taş, "Seçildiğimde mahallelinin tüm sorunlarını sizin de içerisinde yer alacağınız mahalle meclisleri eliyle çözeceğiz" dedi.

‘SEÇİLDİKTEN SONRA MAHALLEYİ UNUTURSAM ARA BENİ’

Vatandaşlarla Alper Taş arasında ilginç diyaloglar da yaşandı. Habere göre bir vatandaşın, "Herkes seçim öncesi buraya gelip vaatlerde bulunuyor ama seçildikten sonra bir Allah’ın kulu yanımıza gelmiyor" sözü üzerine Alper Taş, "Biz geleceğiz. Sana telefon numaramı vereyim, eğer gelmezsem ara beni" diyerek karşılık verdi.

‘BİZ RAHATSIZ OLMAK İÇİN ADAYIZ’

Başka bir vatandaşın ise "Piripaşa’da yapılmasını istediğimiz çok şey var. Başkan olduğunuzda yanınıza gelerek sizi rahatsız edeceğiz" sözüne Alper Taş, "Biz rahatsız olmak için adayız" şeklinde cevap verdi ve belediyenin kapılarının 24 saat vatandaşlara açık olacağını vurguladı. (HABER MERKEZİ)

 

Öne Çıkanlar