Angelina Jolie sette bulunan bomba nedeniyle tahliye edildi

Angelina Jolie sette bulunan bomba nedeniyle tahliye edildi
'The Eternals' filminin İspanya'nın Fuerteventura Adası'ndaki çekimleri sırasında sette bulunan bomba nedeniyle başrol oyuncuları Angelina Jolie ve Richard Madden'in setten tahliye edildi.

Gelecek yıl 6 Kasım'da seyirciyle buluşacak olan Marvel Sinematik Evreni(MCU) filmi 'The Eternals'ın çekimleri İspanya'da devam ediyor.

Independent'ın haberine göre, filmin bir sahnesi için Kanarya Adaları'na bağlı Fuerteventura Adası'nda bulunan film ekibi sette henüz patlamamış bir bomba bulunmasıyla panik yaşadı ve çekimlere ara vermek zorunda kaldı.
 


Sette başrol oyuncuları Angelina Jolie ile Richard Madden'in de bulunduğu ve ihbar üzerine güvenli bölgelere sevk edildikleri belirtildi.

Sputnik'in katardığı habere göre, sette çalışan bir kişi The Sun'a yaptığı açıklamada "Gerçekten çok korkutucuydu. Yüzyıllardan beri el değmemiş bir bomba. Ama ona yaklaştığımızda ne olacağını bilemeyiz" diye konuştu.

Bombanın bölgeye nasıl geldiği bilinmiyor ancak  Fuerteventura Adası'nın İkinci Dünya Savaşı zamanında Alman askeri üssü olarak kullandığı belirtiliyor.

 

Öne Çıkanlar