Ankara’da bir kadın bıçaklandı

Ankara’da bir kadın bıçaklandı
Ankara’da ismi öğrenilemeyen bir kadın evli olduğu erkek tarafından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan kadın, 'Ölmek istemiyorum' dedi.

Ankara’nın Çankaya ilçesi Sokullu Mahallesi’nde bulunan Ahmet Arif Parkı’nda bir kadın evli olduğu erkek tarafından bıçaklandı. İsmi öğrenilemeyen 55-60 yaşları arasındaki kadının saldırıya uğramasını gören yurttaşlar sağlık ekipleri ve polise haber verdi. 112 ile görüşen yurttaşa, sağlık ekiplerinin "olay yeri güvenilir mi" diye sorduktan ve "güvenilir" yanıtı aldıktan sonra geldiği öğrenildi.

Olay yerinde yaşananları anlatan ve ismini vermeyen bir yurttaş, "Kadın eşi tarafından bıçaklandıktan sonra yere yığıldı. Olay yerine gelen polis elinde bıçak olan adamı önce sakinleştirmeye çalıştı. Adam o sırada kadına yine müdahale ediyordu. Sonra kendisini yaraladı" diye anlattı. Polisin saldırganı olay yerinden uzaklaştırırken çevreden tepkiler geldiği ve linç girişiminde bulunan kişilere de polislerin biber gazı ile müdahale ettiği öğrenildi.

O DA ‘ÖLMEK İSTEMİYORUM’ DEDİ

Görgü tanıklardan biri de kadının torununu bebek arabası ile parka gezdirmeye getirdiğini ve bıçaklamanın ardından kadının, "Ölmek istemiyorum. Torunumu bana getirin" dediğini söyledi.

 HASTANEYE KALDIRILDILAR

Saldırgan erkeğin kendini yaralamasının ardından 29 Mayıs Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenilirken, saldırıya uğrayan kadının da Ankara Şehir Hastanesi’ne götürüldüğü belirtildi. Görgü tanıkları olay yerinde bebek arabasında bulunan çocuğun da polisler tarafından karakola götürüldüğünü söyledi.

Olayı duyan Ankara Kadın Platformu üyesi kadınların da olay yerinde basın açıklaması yapacağı öğrenildi. (MA) 

Öne Çıkanlar