Ankara Zübeyde Hanım Hastanesi'nde kimyasal şişe kırıldı

Ankara Zübeyde Hanım Hastanesi'nde kimyasal şişe kırıldı
Gazdan etkilenen 19 kişinin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Ankara'da Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde koridora şişenin kırılması sonucu kimyasal madde döküldü. Hastaneye girişlern bir süre kapatıldıktan sonra yeniden hasta girişne açıldığı öğrenildi.
Hastaneden yapılan açıklamada 19 personelin etkilendiği, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Ankara'da Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden gelen son dakika bilgisine göre, kimyasal maddenin hastane koridoruna döküldüğü iddasıyla, tedbiren hastaların tahliye edildiği ve hastaneye girişlern br süreliğine kapatıldığı, daha sonra yenden açıldığı öğrenildi.

Yapılan açıklamada, 19 personelin etklendiği belirtlerek şu ifadelere yer verildi:

"Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi laboratuvarında içinde kimyasal madde bulunan şişenn kırılması sonucu çıkan gazdan 19 personel etklenmiştir.

Gazdan etklenen kişilere hızla müdahale edilerek 112 ambulanslarıyla diğer hastanelere sevk işlemleri gerçekleşmişti. Nakledilen personelimizin sağlık durumları iyidir. 
Laboratuvar ile aynı katta bulunan Acil Servis tedbiren boşaltılmıştır. Acil servise kısa süre içinde tekrar hasta alımına başlanacaktır. Olay ile ilgili Ankara İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından inceleme başlatılmıştır." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar