Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı ölü bulundu

Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı ölü bulundu
Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Karaaslan'ın, otomobilinin içinde beylik tabancasıyla yaşamına son verdiği iddia ediliyor.

Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Karaaslan, otomobilinin içinde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Kepez Varyant seyir terasında bir otomobilde hareketsiz duran bir kişinin olduğunu fark edenler, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, araçtaki kişinin Antalya Emniyet Müdür Yardımcı Ali Karaaslan olduğunu fark etti. Olay yerine gelen sağlık ekibi, Karaaslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Karaaslan'ın, beylik tabancasıyla intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor. Karaaslan, bir süre önce eşini kanserden kaybetmişti.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Başsavcısı ve İl Emniyet Müdürü'nün incelemesinin ardından Karaaslan'ın cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

BAŞSAVCI: İNTİHAR ÜZERİNDE DURUYORUZ

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Karaaslan'ın intihar etmiş olabileceği üzerinde durduklarını söyledi. Başsavcı İnal, "İlk belirlemelere göre olayın intihar olduğunu düşünüyoruz. Olay yerinde ele geçirilen materyaller üzerinde detaylı bir inceleme yapılacak. İlgili cumhuriyet savcılarımız, emniyet müdürlüğü olay yeri ekipleri ve adli tıp kurumu tarafından soruşturma detaylı bir şekilde devam etmektedir. Soruşturma sonunda başka bir şey çıkarsa kamuoyuna bilgi verilecektir. İntiharın gece saatlerinde olduğunu düşünüyoruz. Sabah saatlerinde emniyet müdürlüğümüze ihbarı gelmiş. İhbar üzerine emniyet müdürümüzle beraber olay yerinde gerekli incemlemeleri yaptık. Değişik bir bilgi olursa yine paylaşırız kamuoyuyla" diye konuştu. (DHA)

Öne Çıkanlar