Avengers'in sonunu söyledi, dayak yedi

Avengers'in sonunu söyledi, dayak yedi
Sinema salonunun önünde bağırarak Marvel'ın yeni gösterime giren 'Avengers: Endgame' filminin sonunu söyleyen bir adam filme girmek için bekleyenler tarafından dövüldü.

Hong Kong’da bir adam, Avengers: Endgame adlı filmin çıkışında yeni seansa girmek için bekleyenlere filmde ne olduğunu bağırarak anlatmaya başlayınca dayak yedi. Adamın dayak yediği görüntüler sosyal medyada yayıldı; kullanıcı yorumlarında dayak atanları haklı bulanlar dikkat çekti.

Süper kahraman filmi meraklıları, 11 yıllık Avengers serisinin final filmini uzun süredir büyük bir merakla bekliyordu. Film, Türkiye dahil dünya çapında eş zamanlı olarak 26 Nisan'da vizyona girdi. Filmin yönetmenleri Joe ve Anthony Russo izleyicilerden özellikle filmin sonunu paylaşmamalarını istemişti.

Hong Kong’da ise bunun tam tersi yaşandı. Bir adam sinema çıkışında yeni seansa girmek için bekleyenlere, filmde yaşanan önemli gelişmeleri bağırarak anlatmaya başladı. Hong Kong yerel basınında yer alan haberlere göre, adam bu sırada öfkeli Avengers hayranlarının saldırısına uğradı.

 


Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafta, Causeway Bay adlı sinemada yaşanan olayın ardından adı açıklanmayan adamın kaldırımda kanlar içinde kaldığı görülüyor.



'THANOS SESSİZLİK TALEP EDİYOR'

Endgame yönetmenleri Joe Russo ve Anthony Russo, seyircilere saygı için filminin sonunun söylenmemesi çağrısında bulunmuştu.
Yönetmenlerin açıklamasında "Çoğunuz filme zaman ayırıp öyküyü beklediğiniz için bir kez daha sizden yardım istiyoruz. Unutmayın, Thanos (Filmde sonsuz yaşam gücüne sahip ana kötü karakter) sizden sessiz olmanızı talep ediyor" denilmişti.

Dünya genelinde birçok izleyicinin bu çağrıya uyduğu ve filmin sonundan bahsetmemeye özen gösterdiği belirtiliyor. (HABER MERKEZİ)
 

 

Öne Çıkanlar